icon

Kde kupujete lacné knihy pre tínedžerov?

18. jún 2025

Ahojte, baby. Prosím vás, kde kupujete vaše knihy za lacno? Ktorý obchod má také najlacnejšie knihy? Moja 13 ročná miluje čítanie a teraz si zmyslela že chce zaplniť celú knižnicu ktorú má v izbe novými knihami ale tie ceny za knihy v kníhkupectvách sú teraz hrozné 😒

ninanikalova
19. jún 2025

FB skupiny 😂 tam majú super ceny. A tiež z druhej ruky/ Martinus knihovrátok, ale za mňa najväčšia úspora je čítačka. Už sa mi niekoľkokrat sama zaplatila

nikelca
19. jún 2025
@ninanikalova

FB skupiny 😂 tam majú super ceny. A tiež z druhej ruky/ Martinus knihovrátok, ale za mňa najväčšia úspora je čítačka. Už sa mi niekoľkokrat sama zaplatila

@ninanikalova najvacsia uspora je knižnica :D ale ani knihy z knižnice ani čítačka nenaplnia knižnicu v izbe :D

luba98
19. jún 2025

Na košickej železničnej hlavnej stanici.

simca06022011
Odpoveď bola odstránená
naily
19. jún 2025

Preškoly.sk nové a alebo knihobot použité

missviolet
Odpoveď bola odstránená
drobcek100
19. jún 2025

Antikvariaty, nové knihy na stránke pre školy.sk, alebo najlepšie si zadať titul do Googlu.Ma dcéra vybraté knihy? Dievčatá v takom veku čítajú aj v angličtine.

katty123456
21. jún 2025

Knihobot..sama som tam predávalo kopec kníh..dostali sme danovky,prečítali,co s tým?čiže ani nie že používané ale skoro funglovky sme posunuli..

ema22270
21. jún 2025

Naj si kupit viac knih od niekoho, nejaky balik knih 🙂

klotildabazarik
21. jún 2025

Preco nechodi do kniznice radsej, je ti efektivnejsie ako kupovat nieco co po cca 2rokoch uz nebude citat

tiumen
22. jún 2025

Nechápem tie komentáre, že vekom sa menia záujmy, že o pár rokov ju nebudú baviť a pod. Ja ako dieťa som chodila do knižnice lebo sme na knihy nemali. Teraz ako dospelá som si kúpila knižnicu a postupne si kupujem aj tie knihy, čo som ako 13-14r. dieťa čítala 🤪

sidicek
22. jún 2025

Ja by som nekupoval, určite necita nejakú hodnotnú literatúru v 13r, ja by som ju prihlásila do knižnice.

pikachu999
22. jún 2025
@tiumen

Nechápem tie komentáre, že vekom sa menia záujmy, že o pár rokov ju nebudú baviť a pod. Ja ako dieťa som chodila do knižnice lebo sme na knihy nemali. Teraz ako dospelá som si kúpila knižnicu a postupne si kupujem aj tie knihy, čo som ako 13-14r. dieťa čítala 🤪

@tiumen presne 🙏 mám to rovnako

bubuska
22. jún 2025

Ono sa o tom moc nehovorí ale vydávanie kníh je veľmi neekologické a obrovské množstvo kníh sa vyhodí. Takže sa mňa knižnica verejná a doma maximálne 2 poličky na klenoty knižne

cervenaruza123
22. jún 2025

Ja by som jej odporucala, nech nezaplna kniznicu prilis rychlo. Potom bude chciet dalsie knihy a nebude ich mat kde ukladat 😀 . Inak najlepsie kupovat knihobot, restorio, cakat na sezonne vypredaje, novinky nekupovat hned, ale pockat si, kym zlacneju. Samozrejme, zavisi co tam chce. Je vela lacnych knih, ale napriklad ja som narocny citatel, ja si kupim radsej menej casto, ale kvalitnu knihu. Ako by som mala kupit kopu lacnych, ktore ale kvalitne nebudu.

nivea123
Odpoveď bola odstránená
pokojvdusi9
22. jún 2025

Knihyprekazdeho.sk

mizub
22. jún 2025

Moj syn rad cita. Chodime do kniznice. Nedoplatila by som sa pri jeho tempe citania... Ak nejaku knihu velmi chce mat doma, tak ju dostava ako dar na vianoce alebo narodeniny. Ak kupujeme, tak citane z knihoboot, z martinusu (vyslovene citanu, ak maju na vyber), knizny jarmok, fb stranky s bazarmi knih,... alebo nove na knihy pre kazdeho.
Ale vacsinou ho presvedcim, ze je lepsie ist do kniznice. Ja tiez chodim do kniznice, takze ma aj vo mne vzor a berie to v pohode.

ravehami
Odpoveď bola odstránená
btus
22. jún 2025
@viestta

ak dcera rada cita, tak nech chodi do kniznice. Nie kazda kniha stoji za to aby skoncila na polici v domacej kniznici. Radsej mat doma menej knih, ale take, ktore stoja za opatovne precitanie. A potom klasiku, o ktorej sa ucime na literature

@viestta toto sa snažíme doma s manželov vysvetliť tej našej. Zatiaľ, žiaľ neúspešne. Ale, veď ona to raz pochopí, keď jej dôjdu peniažky z vreckového. 🙂

levandulova1
22. jún 2025

knihobot, restorio a nove z preskoly, ale uplne stacia tie z antikvariatov
ale radsej zaplnat postupne a kupovat naozaj len kvalitne knizky
ale kniznica je tiez super, najde tam toho vela

lapersefona
22. jún 2025

Megaknihy.sk

simonkajanik
Odpoveď bola odstránená
barbie2023
Odpoveď bola odstránená
whiteroses68
23. jún 2025

Pre školy.sk aj tam mávajú lepšie ceny .. ceny si porovnám, .. samozrejme aj podľa poštovného ale zväčša objednávam tak aby bolo zadarmo

saxana000
23. jún 2025

Od nastupu do skoly chodi dcerka do kniznice a je to super.

simca06022011
23. jún 2025

😂 a už som vymazanaaaa 😂

barbie2023
23. jún 2025
@simca06022011

😂 a už som vymazanaaaa 😂

@simca06022011 a preco ? lebo aj ja som

simonkajanik
23. jún 2025
@barbie2023

@simca06022011 a preco ? lebo aj ja som

@barbie2023
@barbie2023 lebo sme propagovali iné stránky a nechcú, aby sa jej robila reklama, aj môj vymazali

barbie2023
23. jún 2025
@simonkajanik

@barbie2023
@barbie2023 lebo sme propagovali iné stránky a nechcú, aby sa jej robila reklama, aj môj vymazali

@simonkajanik ale veď tu sa aj iné propagujú a nemazu sa...