icon

Kedy a čo čítate?

22. sep 2025

Ahojte.
Tie čo čítate knihy kedy to prosím stíhate? A mám viac kníh ale nejako neviem nájsť ten svoj žáner alebo ako to nazvať. Baví na fantasy ale pokukujem aj po Dominikovi Dánovi. Problém je však v Tom že nemáme veľa miesta doma, mám aj čítačku kníh ale nejako neviem jej prísť na chuť 😁

Strana
z2
unicornlady
22. sep 2025

ja napr. aj pri dlhšej ceste vlakom čítam

jogy1984
22. sep 2025

@anonym_autor cez víkend čítam

sissy27
22. sep 2025

@anonym_autor kedykolvek, napriklad teraz si radsej zalozila uplne zbytocnu temu, budes cakat na odpovede a tak hodinu scrollovat internet, miesto toho si si mohla citat.

petracandle
22. sep 2025

@anonym_autor nepozerám žiadne blbosti typu Farma, Ruža, Love Island, ani žiadne slovenské seriály, vlastne pozerám len minimum filmov a seriálov. A namiesto toho čítam 😉

diewcatqoo
22. sep 2025

Pri kojeni 🙂

jablko13
22. sep 2025

@anonym_autor Ja si na knihu vždy nájdem čas, ale asi ide o to, že viem presne, čo sa mi páči a čo nie. Napríklad romantické nečítam 🙂 Fantasy pomenej. Mám na instagrame knižný blog. Keď som študovala/pracovala, stihla som prečítať, zrecenzovať a uverejniť 7 kníh mesačne - čítala som v buse, v električke, cez víkendy a po večeroch. Teraz ako mám bábätko, tak čítam, keď spí, alebo keď cez víkend sa stará aj otec, a takto prečítam asi 4-5 kníh za mesiac 🙂
A nejde o to, že nič iné nerobím, športujem, 5 x týždenne aj cvičím, pozerám aj filmy a seriály a nájdem si čas prísť aj sem pozrieť 🙂 Ak ťa kniha zaujme, proste ťa dostane a prečítaš ju za dva dni 🙂

anonym_a38145
22. sep 2025

pri ceste do/z prace, pred spanim, a hocikedy ked mam cas a chut, napr. po praci idem na nejaku hodinku na balkon a citam, ten cas sa vzdy najde, citacku mam stale so sebou
bezne precitam 15 knih za mesiac, a stiham kopec inych veci, aj ked viem, ze si ludia myslia, ze nic okrem citania nerobim

babushkaem
22. sep 2025

pri uspavani a pred mojim spankom :D

simsalabim
22. sep 2025

Vecer pred spanim hodinu a cez vikendy.

biba_18
22. sep 2025

ja čítam všade kde mám možnosť a vždy keď mám čas. mám rozčítaných viac kníh - pri posteli, v kuchyni, v práci, jednu nosím so sebou na cestu do práce…
so žánrom ti neporadím, veď každý má iný vkus…

biba_18
22. sep 2025

a čítačku ja nie, potrebujem obracať stránky…

tetapetra
22. sep 2025

@anonym_autor idem sama sebe na nervy, nečítam. Kedysi som čítala a dosť, teraz výhovorky, výhovorky, výhovorky

4stanka4
22. sep 2025

Tv pozerám minimálne, aj tak tam nie je nič. Večer pred spaním čítam a cez deň keď mám toho menej. Dcéra sa zahrá už aj sama tak niekedy si čítam popri tom ako sa ona hra, poprípade si beriem knihu na ihrisko

marusiao
22. sep 2025

Od detstva mám zvyk čítať pred spaním.

kvadrinkaaa
22. sep 2025

Ja nedokážem mať viac kníh rozčítaných, ako tu čítam. To vôbec. Čítam ráno pri káve, večer pred spaním a niekedy sa nájde čas aj počas dňa na chvíľu.

anonym_e0b6d3
22. sep 2025

Na každej dovolenke pri mori si beriem aspoň tri knihy , ale pomimo to veľmi nie. Vlastne čítam odbornú literatúru ktorú potrebujem kvôli práci.

oriesocek
22. sep 2025

Ja celá čítam, ale tak telka je u mňa dlhé mesiace 0 hodín týždenne. Väčšinou čítam pred spaním, alebo keď si chcem oddýchnuť. Aj teraz som chorá a založená v posteli. Čím menej telky, tým viac čítam ….

titla
22. sep 2025

Ja som si naopak citacku velmi oblubila a nosim ju bezne v kabelke. Citam v elektricke, cestou z a do prace. Denne si tak viem najst hodinu na citanie.

amonet
22. sep 2025

pred spanim kazdy vecer, a na rybackach. a chodime aj s dcerkou do kniznice. vzdy precitam vecer jej a potom citam svoje kym zaspi

vilma7
22. sep 2025

Keď som kočíkovala tak vtedy...minule čakala na auto v servise, tak vtedy...
Pozri si týždenne správu ako dlho pozeráš do.mobilu a nájdeš tam hodiny voľného času.

anonym_ed02c7
22. sep 2025

@anonym_autor v práci

autor
22. sep 2025
@sissy27

@anonym_autor kedykolvek, napriklad teraz si radsej zalozila uplne zbytocnu temu, budes cakat na odpovede a tak hodinu scrollovat internet, miesto toho si si mohla citat.

@sissy27 mam nocnu takze akurat 😀

autor
22. sep 2025
@biba_18

a čítačku ja nie, potrebujem obracať stránky…

@biba_18 ja som kupila ze ma nakopne citat ale kniha je kniha 😀

anonym_8a1a83
22. sep 2025

@anonym_autor Ja radsej kniha v ruke, ale velmi nestiham. Teraz sa snazime s dcerou na striedacku "Anny"citat, uz sme na druhej knihe, raz cita ona, raz ja 🙂. Ale inak...nejak si neviem.najst cas. A radsej mam knihu ako tie elektronicke.

nekonecna_katastrofa
22. sep 2025

@anonym_autor cestou do/z práce (chodím busom), hocikedy keď cestujeme (šoferuje vždy manžel), na dovolenke, záhrade, niekedy večer pred spaním alebo pri jedle. Niektoré knihy mám v čítačke, iné klasické papierové. Tiež nemám veľa miesta doma, čiže nechávam si len tie, ktoré chcem mať navždy (k niektorým sa rada vrátim po rokoch).

buberova
22. sep 2025

Nemám deti takže asi nie som objektívna vzorka ale rada si čítam pred spaním, alebo tak podvečer po práci. Aj cez víkendy samozrejme keď je nálada 🙂 mám radšej papierové knihy, ale zase nie som objektívna lebo som čítačku nikdy nemala iba tablet 😂😂

anonym_9014c8
23. sep 2025

Čitam len vo vlaku cca 1 1/2 hod do prace a potom z prace, doma radšej cvičim a venujem sa deťom, mužovi...staviame dom...

anonym_effd81
23. sep 2025

Čítam kedykoľvek a kdekoľvek,pred spaním,u lekára,cestou vlakom,na terase pri káve,v práci cez pauzu...

anonym_135775
23. sep 2025

Ja čítam večer keď deti zaspia, mám nakúpené knihy a pomaly idem na to čítať si. Ešte mám ale 100 časopisov tak to dočítam. Potom knihy o výchove detí, o sebarozvoji, o živote. A teraz chcem si objednať novú Twilight ságu, to som pozerala v mladosti a rada by som prečítala aj knihu. Len málo času mám na to.

ktobytobolpovedal
23. sep 2025

Kazdy vecer pred spanim. A mam rada krimi, Dominik Dan, Fitzek (to su psychitriler), Jo Nesbo…

Strana
z2