icon

Kniha - skutočný príbeh o európanke, ktorá sa vydala za moslima

klip0
20. dec 2020

Ahojte, hladam nejaky typ na dobru knihu - skutocny pribeh o islame, napr o zene europanke co sa vydala za moslima, alebo nieco na ten štýl. Poznate niekto taku knihu prosim? 🙂

petkasaurus
20. dec 2020

Recept na Araba, skutocny pribeh a dobry..

asia83
20. dec 2020

@klip0 Bez dcéry neodídem. Úžasná kniha. Aj sfilmované to bolo.

bibka26
20. dec 2020

arabsky svet ina planeta

kiki68
20. dec 2020

Za mna Princezna Sultana, zivot v rodine v Saudi Arabii.

baluinka
20. dec 2020

Vydavateľstvo Absynt má na tému islamu pár skvelých kníh, síce žiadne romány, je to reportážna literatúra (založená na skutočných udalostiach), ale ukáže ti pohľad na rôzne formy islamu.. napr. výborná je "Dve sestry"... a aktuálne čítam "Kníhkupec z Kábulu"

meluela
20. dec 2020

@baluinka tiez sa prihovaram za Absyntovky .. Dve sestry boli skvele

123sofia123
21. dec 2020

Nadia murad je super kniha

petkasaurus
21. dec 2020

Inak ja mam na predaj Recept na Araba a Posadnuta, mozem kazdu za 3e plus postovne..

iveta143
21. dec 2020

Monika Wurm- Pakistanska princezna, Pakistanska pomsta, Mirka Manakova- Araba nemiluj, Slzy pre Araba, V pasci Araba

lenkakravcova
4. máj 2021

@petkasaurus S pani autorkou som mala tu "čest" si písať. Je to prípad na pohladanie. 😌 Nechapem ako to s ňou ten muž mohol tak dlho vydržať, ja som mala po jednom dni dosť keď mi začala vulgárne nadávať za to, že som konvertovala..

lenkakravcova
5. máj 2021

@klip0
Z kníh na tuto tému odporúčam knihu Moja voľba
Je aj zdarma na stiahnutie. Pridávam link
https://d1.islamhouse.com/data/sk/ih_books/sing...
Je to o slovenkach, ktoré sa bud vydali za moslimov a neskôr konvertovali alebo sa inak rozhodli pre islam. Sú to reálne osoby. Niektoré z nich poznám. 🙂

izrasa
6. júl 2025

Milovala som Araba
V pasti Araba
Slzy pre Araba
A je mnoho ďalších podobných kníh s rovnakou tématikou