Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Preco pisat napovedu o samotnom autorovi, napriklad ze vyhral nobelovku, uz je po smrti a podobne, ked mozeme rovno napisat inicialky autora no nie? Preco sa trapit, ved niekto na martinuse si dal tu namahu a kreslil napovedy aby som si ja to potom uhadla skrz forum do 5 sekund. Ale hlavne ze to napisem uz o 2 rano, nastavim si budik o 2 aby som v predstihu vsetkym to hadanie znechutila napisanim inicialok, ved predsa ja to viem a preto sa zahram na vseveda a takymto sposobom hadanie znicim kazdemu kto tu stranku otvori!!!
@fidorka112 tak načo túto stránku otvaras už ráno? Stačí keď ju otvoríš až po 18
@dqqq Ja som to uhadla uz rano a tu som prisla napisat ako ma vyzerat napoveda, ostala som vsak zhrozena nad pitomostou miestnych zien, ktore uz od rana zacinaju kazit dnesne hadanie.
@fidorka112 aha, som myslela ze ešte nemáš
@fidorka112 ved sa neprihlasuj na MK až dokým to neuhadnes, ci ta niekto núti aby si sa sem pozrela predtým ako to vypátraš sama? 😀 absolútne zbytočne sa rozčuľuješ.. je to súťaž, minimálne polovica ľudí si všetky odpovede nájde bez toho, aby nejako sami premýšľali. A počkaj ešte, keď to taky človek aj vyhra, však ti pukne cievka potom 😀
@fidorka112 v úvode diskusie je jasne napísané, že nepíšeme správne odpovede len napovedy. Nechápem tvoj výkrik do tmy. Porušila si žiadosť zakladatelky. Ideš do vyhnanstva
@arm3 To porusujete na denne baze, takze moja odpoved je totalne BEZPREDMETNA… je to vystrel do žtmy, aby sa naucili tupane ako ma vyzerat napoveda…
@fidorka112 si úbohá, nikto tu doteraz nedal priamu odpoveď, až ty, ty tupaňa
@lacike979 :D Wow, to ze niekto si predlzi hadanie 5 sekundami googlovania nic nemeni, proste nechcete hadat len primitivne opisovat odpovede, tak dostanete to co si zasluzite. Nech je vam to poucenie, ze ak kazite hru ostatnym tak to robte aspon poriadne…
@adam199702 nie, každý takú možnosť nemá. Dokonca ani ty.
Mal si si prečítať pravidlá, vedel by si.
"Každý Účastník má právo zapojiť sa do Súťaže prostredníctvom jednej e-mailovej adresy. V
prípade podozrenia, že sa jedna fyzická osoba zapája do Súťaže prostredníctvom viacerých
e-mailových adries, vyhradzuje si Usporiadateľ právo tieto adresy účastníka zo Súťaže
odstrániť."
Len toľko.
@fidorka112 V prvom rade sa pozri na seba, ty si tú hru kazíš, kazíš ju hlavne seba, že sem chodíš. Je mi ťa ozaj ľúto, pretože musí byť ťažké žiť s takou povahu v tomto svete. ;-D
Dnes by som nevedela, prvý krat počujem o takej knihe, dávam si ju do wishlistu .
@mooonika1975 vyzerá super, aj ja si ju dám. 🙂
@fidorka112 Jediná, ktorá si ničí hru ste vy. Nie všetci čítali všetky knihy, ktoré boli zatiaľ v súťaži. Ak nechcete nápovedy, pretože áno sú to nápovedy, nikto nenapísal priamo odpoveď tak ako vy, tak si ich nepozerajte a hľadajte samy. Áno viem, že ste to už nájdené mala, ale to platí aj pre podobne zmýšľajúcich ako vy. A tuším ste zabudli na to, že túto súťaž hrajú aj deti. Samozrejme nie cez svoj email, možno rodičov alebo súrodencov, ale určite hrajú. Pre nich sú napríklad tieto nápovedy lepšie, ako by mali byť vážne ťažké a nezmyselné. A čo niekto, kto ani po 16:00 neprišiel na to, aká je to kniha/autor.. Môže prísť tu a po celodennej frustrácii nájsť bez problémov. Ak chce niekto hádať sám, nech sám háda, ale nevylievajte si tu zlosť na nevinných. Nikto nie je tupec len preto, že chce niekomu pomôcť.
@figliadithanatosa ona je velmi smutna a ma mnoho hnevu v sebe, takto obera ludi o energiu. Ja som rada, za toto tu. 😁 diky baby
@nekonecna_katastrofa to áno, neovplyvníme to príliš. Už mi ostáva len jediná možnosť nechodiť sem do tej štvrtej 😁 a veru už sem nakuknem keď si ozaj neviem dať rady. Inak tento rok je to pre mňa dosť náročné a nebaví ma to, lebo väčšinou googlim a kecám s AI 😐 Nie som fanúšik fantasy (skôr magický realizmus- ako dnes 🙂). Všetko je to nová literatúra a často taká z kategórie "ľahšia". Akože Bridgit Jones ma úplne odrovnala. O chvíľu tu bude Daniele Steelová 😐
Ahojte mne sa paci ze tu davate rady o aku knihu sa jedna... co je dolezite ze mi to rozsiruje obzor co sa da este citat a docoho by bolo zaujimave zakusnut sa. A myslim si ze toto je hlavny ciel celej sutaze. Mne osobne nejde ani o vyhru ako o to si rozsirit obzor. A ked sme pritom ci pozname alebo nepozname odpovede tak otazka je kolko knih precitate za rok, nepaci sa Vam ze si mozete takouto formou rozsirit svoj obzor? Ked sa cloveku nepaci ze tu ludia pisu napovede, ze si pomahaju tak sem nemusite chodit a citat to. Je smutne ze tato sutaz takto rozdeluje tuto spolocnost ☹
Autora už mám ,už len pátram po knižnom mieste,to je zábava🙂
@maya_hi brigget som ani ja nečakala , ale fantazy milujem, tak pre mna to bolo skoro stále Easy. Až na niektoré
Myslela som ze tie zabomysie vojny o napovedach odignorujem ale uz mi to neda. Vidim ze tu niekto strasne chce vyhrat a stoj co stoj urazanim a ponizovanim ostatnych, vsak "okruhly keksik na f". Zaujimave ze tu na koniku s tymto nikom si od marca 2025, ze by len kvoli tejto sutazi? Ci preto aby si si svoje frustracie vypisala v tomto vlakne... myslim ze sa treba dat do kludu, je to len hra na pobavenie. A na margo toho, nikto tu nepisal hned spravnu odpoved, len napovedy ci uz lahsie alebo nie, aj tak podla napovedi museli hladat a je jedno ci cez googla, AI alebo si sukromne napisali. Je to ich vec a ty tu nie su od toho aby si niekoho sudila alebo mu kazala co ma a nema robit. Ked sa ti to nepaci a uz hned vies odpoved tak naco to sem vobec chodis citat... tolko k tomuto a viac sa k tomu nebudem vyjadrovat.
Nikdy by som neverila, ze moju konikovsku karieru vzkriesi knizne putovanie na Martinuse. Zeny, mozno aj chlapi…ak by sem aj niekto priamo napisal odpoved nic by sa nestalo, PRETOZE hadat sa ma stranke martinuse, to ze si ide niekto hladat odpoved inde zrejme svedci o tom ze to nevie. A tu nikto nie je povinny zabavat inych s dalsimi hadankami.
fascinuje ma, čo všetko ľuďom vadí 🙂 najjednoduchšie riešenie je nechodiť do tejto diskusie a hádať po svojej osi keď vám to vadí 🍀 ja osobne ďakujem za nápovedy, keďže síce čítam veľa, ale nie všetky žánre
nechapem, preco zakladatelka chatu nezablokuje ludi, ktori sa chcu hadat, som rada, ze forum je , pomoze mi najst knihu a rozsirim si knizny obzor.
Medzi vasou hadkou nevidim napovedy ktore ma ihned privedu bez namahy a snahy k odpovedi. Tak s tym prosim prestante 😀
@fidorka112 daj sa liecit 😂
@radka1303 super, este by ma zaujimalo ako by zistili, ze tie emailove adresy su vsetky moje 😂
@adam199702 priklad, že sa na všetky prihlasuješ z tej istej ip?