Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Dnes to bolo ľahké rozpravka z detstva
Nostalgia
Podľa toho medu som vedela,ale vahala som či ozaj 😆
Dievcata prosim nejaku napovedu. Netusim kto je ijacik 😀
Druha kniha ktoru som cital svojej dcerke...napoveda je to rostolime zvierako... cele na zjedenie
Známa rozprávka, postavička miluje medík
Jemine toto bolo najľahšie,hned ako som pozrela na obrázok,až som sa čudovala či to myslia vážne......
Dnes som presvedčená, že nie je potrebná žiadna nápoveda, stačí si len chvíľku zaspomínať, pár minút potrápiť hlavičku
@trikolina presne aja ja😉😁vobec som necakala,ze daju taketo nieco😍
Dnes myslim jasne na prvy pohlad.
Baby co neviete fakt si dnes este pockajte na dalsie indicie 😂 myslim ze po nich uz budete vedieť isto.
@terr_ible este sa podla mna zacuduju,ze to fakt?😉😁
Som vahala aj ze ci ozaj toto dali, mile 😊
Joj uz mi to docvaklo. Je to medvedik co chodi v tricku a ma zvueravich kamosov
dnes velmi lahucke... kreslena rozpravka, velmi velmi znama.
Dnes iba po druhý krát bez vašej nápovedy, prvý krát to bol úplne prvý obrázok. Za niekoľko minút sme z ChatomGPT na to prišli. Tá hora a meče aj to prostredie ma hneď viedlo k niečomu rytierskemu alebo fantazy. Nakoniec je to veľmi známa fantazy a seriál beží na Netflix, zatiaľ má tri sezóny. Kníh neviem koľko je, ja pozerám iba seriál. Vystupujú tam rôzne príšery a bytosti. Sú tam rôzne boje a kúzla.To hľadané miesto je v serialy taky zvláštny dom v hore.
...silver for monsters 🗡
@jananitra96 ja som mala trošku problém s hadanim.. vedela som o akú knihu ide ale je tam tiež veľa miest ktoré mohli byť uhádnuté ako odpoveď ale tie mi nebralo.. ale nakoniec som na to práve knižné miesto prišla.. kníh je celkovo sedem alebo osem.. všetky mám doma... ☺️🫶
Názov miesta kde trénovali bojovníci z tejto kniznej série
Hlavný hrdina (aspoň v prvých knihách bol hlavná postava) má strieborné vlasy jazvu na líci a nosí prívesok vlka
V seriály ho hral superman 😀
Knihy som nečítala ale videla som seriál, najprv som nevedela o čo ide na obrázku ale pomohla som si tu v čete, hneď ako som prečítala že ma strieborné vlasy vedela som o koho sa jedná 😃 a hneď aj to miesto. Miesto ma iniciály K.M.
Prosím nemáte ešte bližšiu napovedá k mestečku? Mne vôbec žiadne neberie
@dqqq dvojslovný názov na K M. Ale nie je to mestečko.... staroveké opevnenie.
Okrem knihy, seriálu je to aj PC hra. Autor je z Poľska. Hl. postava je v nápovedách jasne popísaná. Miesto, ktoré hádame je základňa v horách slúžiaca na tréning.
@sulavikova toto vôbec neviem 😅
@sulavikova mne presne ta kniha na to sedí ale neviem nájsť to miesto ani GBT mi nepomohlo našlo mi nejaké miesta ale tie nepasujú
@dqqq presne tento problém mám aj ja. Vôbec netuším co to môže byť. Séria je pre mňa úplne cudzia

Dneska ľahké postava má kamaráta Ijáčika