Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
@milos123456 A teda mame napísať mená tých Vlčkov?
@maniha nazov miesta v knihe
Na tom mieste je velka zima hahahaha
Tak dnes sa nechytam, toto je uplne mimo mojho zanru 🤷
Tak presne viem o co ide ale co je to ten knizny svet... uz som zadala vsetko, nazov hradu, kralovstva, zaner, autora... nic z toho
@svetluska4 ja tiež viem o co ide ale neviem co tam mam napísať a ani na meno zámku neviem prísť
@svetluska4 keď nás názov hradu kde žijú to vezme 😊 a je tam zima
Vie dať prosím, Vás niekto inú a lepšiu nápovedu? Lebo ja som s toho jeleň 😅
Tak hura, mam to, ale teda v knihe sa hrad vola inak, tento nazov je skor vo filme
@svetluska4 aj v seriali sa vola inak, ja som dala anglicky nazov, lebo mi nic nebralo... Myslim, ze ten nazov je skor z ceskeho prekladu...
Nechytam sa vôbec ešte dáku napovedu prosim
Seriál by som vedela ale ten knižný svet vôbec neviem
No netuším teda ☹
Mám to v angličtine mi to zobralo
Zobralo mi to aj v slovenčine.
Potrapila som sa dnes, videla som len filmy, takze som musela googlit, lebo tie nazvy a mena mi uz vypadli.
Takze moja pomocka: hladame nazov SIDLA z velkej fantasy serie, kde postavy umieraju ako na beziacom pase a vsetci by chceli sediet na najnepohodlnejsom trone vsetkych cias. Na tom mieste sa treba teplo obliect.
Fu, trápim sa googlim ,nakoľko fantasty nemusím ,nečítam,nepoznám,ale ja na to prídem😉
Ja som už prečítala všetky anotácie ku knihám, skúsila asi 500 veci a nič 🙈 toto ide úplne mimo mňa.
Už tu bola napovedá že je tam zima držte sa toho,ja som to nikdy nevidela dcéra mi povedala názov seriálu a ja už som začala do Googlu názov kde sa odohrával dej a krásne mi to vyskocilo
Ak môžem ešte toto sídlo bolo v pilotnom diele
ročne obdobie kedy sneží a ,,budova" kde žijú prinzcne/kráľ/kráľovná len si napíšte dokopy to ročne obdobie a to kde bývajú králi.. snáď napoveda pomôže mne to zobralo aj v slovenčine
Ahojte, dnes už podľa obrázka som vedela o aký film, knihu ide...ale s názvom miesta som sa potrápila, skúšala som všeličo ale nakoniec mi to vzalo v angličtine 😇 kto nevie skúste hľadať severné miesto r. Stark
Slovensky preklad je trocha iny, preto to viacerym neberie. Pouzite nazov z ceskeho prekladu, prip. original.
@kitty88 dakujem za napovedu teraz som uz uhadla

@terr_ible Podľa mna nie je z Marvelu