Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Príbeh večnej lásky.
@nekonecna_katastrofa ďakujem, ani som nevedela, že je taká súťaž
Dnešného autora/ku síce nepoznám, ale má knihu v top 100 na martinuse 😀
Autorka niekoľkých romantických románov, kopec cestovania. Také čítanie pri káve alebo pivku 👀🤫
@milos123456 tak toto neskutočne pomohlo, vďaka. Autora/ku totiž taktiež nepoznám
Dobrá nápoveda je pohár s pivom. Ja som to našla podľa neho.
@milos123456 prosím ešte nejakú napovedu mňa nič napadá ani keď aom pozerala tých 100 kníh tak som zle knihy vybrala
Aha už to mam ja som si nevšimla ze autora hľadáme ja som tam zadavala nazvy knih
Dnes super jednoduché keďže autorku milujem 😊
Nápoveda: krstné meno také isté, ako včerajšia postava z knihy 😊
Dnes zas jednoduche, aj ked tu autorku necitam, ale tie knihy som videla.
Este drobne pripomenutie: treba pozerat, na co sa pytaju. Myslim, ze v minulych rokoch sa pocas celeho mesiaca hladal bud hlavny hrdina alebo nazov knihy alebo autor. A tento rok sa to strieda.
Napoveda na dnes: AUTORKA romantickych pribehov, ktore sa odohravaju v roznych krajinach sveta. Na obale knih su napoje typicke pre dane krajiny.
@nekonecna_katastrofa vďaka mám to
Waw ja som to uhádla hneď,tie knihy sú veľmi často prezentované........
@nekonecna_katastrofa presne, ako ja sa čudujem celkom, že ľudia absolútne nečítajú zadanie 👀
dnes tiež na prvú šupu 🙂
Veľmi mi pomohla tá nápoveda, že to súvisí s postavou čo bola včera. Teda to meno.
Možno ešte pomôcka, v indícii o 12:00 je aj názov jednej z kníh, ja som ju našla podľa toho. A potom už na obaloch kníh sú obrázky z prvej indície.
chlap to nemá šancu uhádnuť
nejaká julia to je ale aká .
@rob99 Mas tu niekolko indicii k tomu. Staci pogooglit. "Kniha s napojom na obale" a nie je sanca, ze to nenajdes.
@nekonecna_katastrofa dakujem pomohlo
@milos123456 v prvých priečkach top 100vky 😀
Dvaja z tych vlcikov sa volaju duch a lejdy ostatnych si nepametam 😀
Dnešný knižný svet obývajú menovci známeho marvel hrdinu 🐺

@patka06 ďakujem..