icon

Knižné putovanie Martinus 2025

Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.

maniha
4. mar 2025

@terr_ible Podľa mna nie je z Marvelu

maniha
4. mar 2025

@milos123456 A teda mame napísať mená tých Vlčkov?

terr_ible
4. mar 2025

@maniha ten knižný svet nie, ale rodina, ktorá v ňom býva má rovnaké meno ako populárny marvel hrdina ;)
Háda sa názov toho knižného sveta.

milos123456
5. mar 2025

@maniha nazov miesta v knihe

rinakat
5. mar 2025

Na tom mieste je velka zima hahahaha

roseania
5. mar 2025

@terr_ible ahoj, prosím ťa, kto je Marvel hrdina?

adik64
5. mar 2025

Tak dnes sa nechytam, toto je uplne mimo mojho zanru 🤷

svetluska4
5. mar 2025

Tak presne viem o co ide ale co je to ten knizny svet... uz som zadala vsetko, nazov hradu, kralovstva, zaner, autora... nic z toho

dqqq
5. mar 2025

@svetluska4 ja tiež viem o co ide ale neviem co tam mam napísať a ani na meno zámku neviem prísť

len_nig
5. mar 2025

@svetluska4 keď nás názov hradu kde žijú to vezme 😊 a je tam zima

len_nig
5. mar 2025

@terr_ible super nápoveda 😁 pomohlo

kriban_private
5. mar 2025

Vie dať prosím, Vás niekto inú a lepšiu nápovedu? Lebo ja som s toho jeleň 😅

svetluska4
Autor odpoveď zmazal
svetluska4
5. mar 2025

Tak hura, mam to, ale teda v knihe sa hrad vola inak, tento nazov je skor vo filme

kitty88
5. mar 2025

@svetluska4 aj v seriali sa vola inak, ja som dala anglicky nazov, lebo mi nic nebralo... Myslim, ze ten nazov je skor z ceskeho prekladu...

aduskalac
5. mar 2025

Nechytam sa vôbec ešte dáku napovedu prosim

aduskalac
5. mar 2025

Seriál by som vedela ale ten knižný svet vôbec neviem

adik64
5. mar 2025

No netuším teda ☹

aduskalac
5. mar 2025

Mám to v angličtine mi to zobralo

beeka
5. mar 2025

Zobralo mi to aj v slovenčine.

nekonecna_katastrofa
autor
5. mar 2025

Potrapila som sa dnes, videla som len filmy, takze som musela googlit, lebo tie nazvy a mena mi uz vypadli.
Takze moja pomocka: hladame nazov SIDLA z velkej fantasy serie, kde postavy umieraju ako na beziacom pase a vsetci by chceli sediet na najnepohodlnejsom trone vsetkych cias. Na tom mieste sa treba teplo obliect.

radka1303
5. mar 2025

Pre mňa je to najťažšie čítanie aké mám doma. A tiež mi to vzalo v angličtine. Mimochodom @len_nig to už viac menej napísala, ak ešte stále neviete, skúste sa ešte potrápiť, dala naozaj nápovedu s odpoveďou. 🙂

trikolina
5. mar 2025

Fu, trápim sa googlim ,nakoľko fantasty nemusím ,nečítam,nepoznám,ale ja na to prídem😉

michaellad
5. mar 2025

Ja som už prečítala všetky anotácie ku knihám, skúsila asi 500 veci a nič 🙈 toto ide úplne mimo mňa.

aduskalac
5. mar 2025

Už tu bola napovedá že je tam zima držte sa toho,ja som to nikdy nevidela dcéra mi povedala názov seriálu a ja už som začala do Googlu názov kde sa odohrával dej a krásne mi to vyskocilo

aduskalac
5. mar 2025

Ak môžem ešte toto sídlo bolo v pilotnom diele

ajam17
5. mar 2025

ročne obdobie kedy sneží a ,,budova" kde žijú prinzcne/kráľ/kráľovná len si napíšte dokopy to ročne obdobie a to kde bývajú králi.. snáď napoveda pomôže mne to zobralo aj v slovenčine

patrisia92
5. mar 2025

Ahojte, dnes už podľa obrázka som vedela o aký film, knihu ide...ale s názvom miesta som sa potrápila, skúšala som všeličo ale nakoniec mi to vzalo v angličtine 😇 kto nevie skúste hľadať severné miesto r. Stark

kitty88
5. mar 2025

Slovensky preklad je trocha iny, preto to viacerym neberie. Pouzite nazov z ceskeho prekladu, prip. original.

lenocka2222
5. mar 2025

@kitty88 dakujem za napovedu teraz som uz uhadla