Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Skvela indicia je od @milos123456, ja som dala do googla ceska spisovatelka a november po cesky a hned mi naslo, na obale knihy je visiaci kluc z obrazka
@milos123456 vdaka
Nie je to slovenská autorka je od "bratov" susedov :D
Napísala aj knihu, ktorá sa po našom volá November 🤔
Alebo zadala som do googlu čo vidím na prvom obrázku a hneď mi to našlo .. pre tých, ktorý túto autorku nepoznajú ako aj ja tak je to super nápoveda ..
Ja dnes na šupu, moja obľúbená autorka, všetky knihy mám prečítané. A nápoveda s Novembrom je super. Myslím, že viac už ani netreba a každý to dokáže vyhľadať aj sám.
Zaujimava info je towz ze prvy knihu napisala az ked mala 50 rokov.
Prosím vas vedeli by ste mi pomoct pri Hadanke v Martinuse? Biely vlk?
@adka1157576 písal zážitky o vlkovi, nazval ho biely tesák
@adka1157576 cez zimné prazdniny išiel v telke aj film podľa tohto románu 😉 V hlavnej úlohe hral Harrison Ford.
Posledná nápoveda je na obale knihy.
@adka1157576 aku hadanku to prosim hadate? To nejako suvisi s kniznym putovanim?
@pandusica cez víkend majú v predajniach hádanku. Vždy v sobotu je nová.
https://onas.martinus.sk/blog/2025/02/hrajte-na...
@pandusica Toto je dnešná.
@simona_307 Ďakujeme, viete správnu odpoveď? Na prvý pohľad mám tip, len neviem či správny. Je to český autor?
@patka06 Nie je vôbec za čo. Dala som to sem, lebo ten prvý letáčik som našla tu a vďaka tomu som sa mohla minulý týždeň zapojiť a chcela som oplatiť láskavosť. Nie som si istá odpoveďou. Ale asi si myslím to čo vy. Iné mi nenapadá.
Ja som si tipla amerického 🙈🤷♀️ no čo, je to iba hra. 😄 krásny deň žien! 🪷💐
Baby, keď tam dám nesprávnu odpoveď, tak ju "nezoberie"? (Myslím toto víkendové)
@simona_307 vďaka 😊❤️

@adik64 už som prišla na to autorka knihy november po česky,už to berie.