icon

Knižné putovanie Martinus 2025

Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.

tinalia
10. mar 2025

@len_nig chat niekedy velmi zavadza 😀 mam overene na viacerych kniznych pribehoch, ked som overovala jeho pravdivost 😀

len_nig
10. mar 2025

@lenkalenx 🫶🫶🫶 ďakujem toto nie je môj žáner toto by som nedala nikdy 😊

beronsche
10. mar 2025

@lollipopsaga MMC? To ma zaujalo, kto je to?
Iniciály mi nesedia na nikoho z tejto konkretnej fantasy série..

aduskalac
10. mar 2025

@lenkalenx keď som toto zadala napísalo mestečko R no to mi ako odpoveď neberie

beronsche
10. mar 2025

@aduskalac nie je to na R.. je to na V.

lollipopsaga
10. mar 2025

@beronsche main male character

lollipopsaga
10. mar 2025

@aduskalac do Google sa opýtať where does Rhys live? Odpovie niečo a za tým bude in the city of V....... .

aduskalac
10. mar 2025

@lollipopsaga vďaka

beronsche
10. mar 2025

@lollipopsaga 😂 no nie som trúba? Že to nie je konkrétne meno, to mi absolútne nedošlo..
A áno, tento MMC je very loveable..

lollipopsaga
10. mar 2025

@beronsche nevadii, to ja nie som zvyknutá sa pohybovať na SK stránkach 😅 (podľa mňa je Rowan lepší 🤪)

luckagu
10. mar 2025

@lollipopsaga ďakujem🙏konečne už to mám 😃

beronsche
10. mar 2025

@lollipopsaga Rowan z Throne of glass? To som ešte nečítala...

lollipopsaga
10. mar 2025

@beronsche odporúčam všetkými dvadsiatimi ❤️

beronsche
10. mar 2025

@lollipopsaga trochu zaspamujem, ale tak...
Je to lepšie ako ACOTAR? Inak, tam to už podľa mňa, v posledných 2 knihách prehanala s opisom sexu, bolo to už otravné.. ako je na tom Trón... ? 🤪

trikolina
10. mar 2025

@lollipopsaga najlepšia nápoveda,vďaka,hádanka vyriešená.

lollipopsaga
10. mar 2025

@beronsche no ja celkovo nestu absolútne nemusím a nepaci sa mi akým smerom sa to celé uberá... Ale áno riadne sa do toho opisu pustila 😆 a ja si myslím že je to miliónkrát lepšie ako acotar, tam boli také plot twisty že dovidenia. Asi si to idem zase prečítať 😆 ale aj ten vzťah Aelin - Rowan ako sa vyvíja ... Krása proste 🤩

beronsche
10. mar 2025

@lollipopsaga mne sa na acotar páči, ako sú tam všetci nejakým spôsobom traumatizovani, lebo tak by skončili aj v reálnom svete. A to z toho robí taký uveriteľný príbeh - akoby kus reality vo fantasy svete. A nesta je tiež len taká chodiaca kôpka traum..
ale teraz si ma celkom namotala na sériu trón. vidím to na väčší výdavok z mojej strany v prospech Martinusu. 🙂

adik64
10. mar 2025

Ďakujem veľmi pekne za nápovedy, dnes by som to nedala 🙂

lollipopsaga
10. mar 2025

@beronsche áno aj mne sa acotar páči ale tog je 🤩🤩 možno preto, že skôr som spoznala tog ako acotar ,neviem 😅 mne sa aj to páči že ako séria (tog myslím) postupuje, tak z každej postavy máme niečo nové vs acotar odrazu celá kniha o "vedľajšej" postave... Až tak ma tie ostatné postavy nezaujímajú, ale keď je to tak vložené postupne po kapitolách tak sa mi to páči 😁

lexi91
10. mar 2025

@lollipopsaga dakujem velmi pekne za napovedu, velmi pomohla :D

zuzpar
10. mar 2025

@lollipopsaga vdaka ti lebo toto ide uplne mimo mna 🙈

mimikas
10. mar 2025

@lollipopsaga tak mne sa zas pacil ACOTAR viac ako TOG. Asi je to o tom kto co cital prve🤣. Ja som citala aj Mesto Luny a to je z jich najslabsia seria aj ked den samotny je podla mna najlepsi

lion777
10. mar 2025

Dnes to bolo lahke, ja som to nečitala, ale iné baby furt ospevuju toho fešaka 🤣.

lollipopsaga
10. mar 2025

@mimikas no joo, pravdepodobne to bude tým, aj to že ja som vlastne acotar čítala len preto lebo som to všade videla tak ma zaujímalo že o čom je ten hype 😆 aj ja som začala čítať mesto luny ale nedostala som sa ani cez prvú stranu 😆😆 neviem prečo vôbec mi to nesadlo, ale určite tomu dám druhú šancu niekedy keď už fakt nebudem vedieť čo so sebou 😅😆

dqqq
10. mar 2025

@beronsche ďakujem gpt to našlo vďaka tvojej napovede že sa začína na :V

ajuch
Autor odpoveď zmazal
viky7
10. mar 2025

ďakujem dievčatá, toto by som nedala bez vašej pomoci 😀 a teda oplatí sa to prečítať ? lebo tento žáner ide mimo mňa

mirelina
10. mar 2025

Prosím na dnešné knižné putovanie nejaká nápoveda?

lion777
10. mar 2025

@mirelina acotar nič?

roseania
10. mar 2025

@lion777 o 9,04 bola nápoveda, veľmi jasná, mne pomohla.