Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
Dnes fakt brnkačka😀
Ja som debil alebo čo :D Nechápem to :D
@duracelka13 bez tejto pomocky by som to nedala
@ankaevka dakujem
vôbec tým číslam nerozumiem ?
@acrobaleno
@agris2016 sú to čísla planétiek, skúste hľadať cez wikipediu
Ahojte, s tým číslom 15946 si neviem dať rady, vidím tu predošlé komentáre a podľa nich usudzujem, že je to tá najľahšia indícia. Nevedeli by ste ma naviesť na správnu odpoveď? Ďakujem ❤️
@vikula_3113 planétka je pomenovaná po slovenskom hercovi a spisovateľovi, ktorý už bohužiaľ zomrel...tvoril dvojicu s manželom niekdajšej kandidátky na prezidentku..iniciály JS
@ankaevka Ďakujem veľmi pekne ❤️
@aadulik2110 ani ja, akože čísla? A teraz čo? Zasnem, ak niekoho toto napadne a vie čo s tym
Neviem si dať rady s číslom 7390. prosím nejaké nápovedu. ďakujem
Čo tajný bonus? Viete niekto? 🙏 😕
@andysandy princ dansky
@mooonika1975 vieš ako sa hovorí, keď nevieš čo s tým spýtaj sa uja gúgla alebo tety Wiky... A hneď máš odpoveď 😛😁
sandra237 ďakujem že ste mi povedali názvy kníh a riešenie slovo lembas by ma nenapadlo
prosím vás niekto nevie čo znamená číslo 7390 lebo keď som to dala do wikipédie mi to našlo len astronómov viete mi poradiť ďakujem lebo som našla na wikipedii že 1931 znamená karel čapek, 3412 znamená franz kafka, 4112 znamenaá bohumil hrabal, 15946 znamená július satinský
Ahojte, mám otázočku týkajúcu sa Martinusu 🙂 Neponúka tu niekto záložky na predaj alebo výmenu? Rada by som si rozšírila zbierku 🙂 Ďakujem pekne 🍀
gilmorka ďakujem za stranku bez teba by som to nevedela, ďakujem že si mi pomohla
Tak aj dnesna uloha vyriesena rychlo. Velmi lahucke napovedy.
Piata kniha mi dala trocha zabrat, prve slovo som musela zadat v cestine
Mám 4, nemám druhú.nápoveda?
Baby surne, lebo bezim do skoly...prvu mi neberie ani za svet.zvysok mam.uplne lahke...mozte do ip prvu?
Hra so sklenenými perlami

ďakujem dievčatá, dnes som to dala iba vďaka vám...zároveň vám želám krásne MDŽ 😘