icon

Martinus - Knižná odysea 2 2019

zuzuliennka1
1. mar 2019

ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊

kajkakajkakajka
15. mar 2019

@jeennyv
@zuzana_2
@ankaevka
ĎAKUJEM, nakoniec som zistila že číslo mám zle a podst. meno mám správne.😂

mirus1311
15. mar 2019

O knihe som nikdy nepocula, ale da sa to lahko uhadnut podla kresby. Dobru noc 😊

bloger
16. mar 2019

vedel by mi niekto poradiť tú e-knihu o tom dedkovi to som našiel len neviem o čo im ide čo tam mám napísať

ankaevka
16. mar 2019

@bloger klikni si na ukážku knihy (obal) a stiahni pdf ukážku...tam nájdeš hrubým označené slovo a to zadáš ako odpoveď (je to tá chyba, ktorá sa má nájsť)

bloger
16. mar 2019

@ankaevka dakujem ti už to mám pekný deň

miadiskova
16. mar 2019

Dajte prosím napovedu k tej kresbe, zadala som už tuším všetko čo ma napadlo no nič nieje správne

ankaevka
16. mar 2019

@miadiskova skus sa zamerat na to zviera, co nahana

miadiskova
16. mar 2019

@ankaevka paráda ďakujem, ja som sa zameriavala na toho pána s valaškou 😊 už mám

iiii222
16. mar 2019

dnes veľmi ľahké

ivabaj001
16. mar 2019

Už som prešla všetko čo ma napadlo o ovciach ale nič

zuzana_2
16. mar 2019

Na martinuse vyhodi hned tu knihu, staci zadat to zviera

ivabaj001
16. mar 2019

No konečne, mám to, ďakujem🌞

aaadkaaa
16. mar 2019

Mne sa neda stiahnut ukazka, nikde nevidim taku moznost....

corinne
16. mar 2019

je to len jedno slovo nazov knihy?mne nic neberie

ivabaj001
16. mar 2019

Viacslovný názov

ankaevka
16. mar 2019

@aaadkaaa myslis este sifru s tym dedkom ove? Najdi e-knihu, klikni na ukazku (obal knihy) a tam ti vyskoci moznost stiahnut pdf

ankaevka
16. mar 2019

@corinne zacni zadavat meno zvierata do vyhladavaca na martinuse a hned ti vyskoci

bloger
16. mar 2019

@aaadkaaa je to nebezpečné zviera žijúce v rieke s veľkými zubami

romesinka
16. mar 2019

@natushka
@zuzana_2
Prosím vás ešte ku včerajšku a ja naozaj nechapem ake čislo a ake je synonymum k slovu kopec 😅 prosím pomôžte mi

ankaevka
16. mar 2019

@miadiskova ja som tiez prehladala vsetko o valachovi, bacovi, janosikovi, pastierovi a az po napovede ze sa treba pozriet na to zviera som nasla

corinne
16. mar 2019

mne nic neberie,☹

zuzana_2
16. mar 2019

@corinne v martinuse do vyhladavaca zadavas pomaly to zviera a sledujes ake knihy ti vyroluje, je to hned prva kniha

05ada
16. mar 2019
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

@zuzana_2 👏 super napoveda👍

iiii222
16. mar 2019

to zviera na obrázku a idú ho nahánať trochu inak a keď si to dáte na martinus vyhladávať a napíšete to zviera tak vám nájde tu hnihu .......na ........

zuzana_2
16. mar 2019

@romesinka tak spocitas si tie kopce, teda fotky, a napises do vyhladavaca na martinuse to cislo a pomenovanie pre kopce, to slovo zacina na pismeno "h".

aaadkaaa
16. mar 2019

@ankaevka
@bloger ale ja myslim dnesok...tak preto mi to neberie 😅 uz chapem, ja som myslela ze su to napovedy k dnesku ta chyba v slove

romesinka
16. mar 2019

@zuzana_2 kolko ciferné je to číslo prosím?😅 sorry ja som uplne mimo

romesinka
16. mar 2019

@romesinka mám toooo ďakujem 🙂

lau435
16. mar 2019

Dnes vôbec neviem 😖 😀 už som skusila fakt všetko...aj to zviera zadávať do martinusu, vždy mi vyhodí detské knižky a nič neberie :D som rúfalá

bloger
16. mar 2019

@aaadkaaa prepáč ak to ešte nemáš tu dnešnú tak si napíš do vyhľadávača Haruki Murakami a to zvieratko utekajúce a máš to