Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
A mne to ukazuje dnes zas tu trapnu pantomimu. 😕 Vam ukaze normalne kreslenie?
Uz mi to nacitalo, mam to ☺
Dnes to bolo ľahké, ale ten včerajšok, to ma zabilo..bez vás by som nikdy v živote neprišla na tie tri knihy...
9
Niekto nejaké rady ohľadom knihy? Som mimo 😂 Furt ma napadá len pásli ovce valasi..
Potrápila som sa dnes, ale mám to 😀
@sandra237 ja este lustim 4,5 ale uz to asi necham na rano 😊
tá piata mi nejde, netuším čo má na mysli
už ju mám ale bez nápovedy by som tú 5. knihu nedala
štvrtá kniha je ľahká m... v...., ale čo tie druhé, už som skúsila všetko, čo mi napadlo, asi ešte spím
@kolka1313 3-novy slovensky film, 1-detska knizka dievcatko so zajacikom v nerealnej risi 2-lupene na stonke a nedobre
@monca_24 4 pri narodení dieťaťa mu dáš .. (nesie si ho celý život) bez čoho sa ani lístok nepohne? 5 animovaná rozprávka o ryšavom dievčatku, nechcela počúvať matku, ktorá sa zmenila na veľké zviera...keď začneš zadávať názov rozprávky v množnom čísle do martinusu, tak ti vybehne kniha s trocha dlhším názvom a pochopíš
Ja stále tú druhú a piatu neviem prosím pomoc 🙂
Prosim, da niekto normalnu napovedu k 5. knizke?
@tomkovae73 Elena Favilli a Francesca Cavallo
Dakujem...uz mam vdaka tvojej napvede....moc si mi pomohla. Pr ostatných:. nehladajte rozprávky ale pribehy...

@lau435 to zviera zadaj v inom tvare, v akuzative, nahana koho? co? A potom ti vyskoci kniha, ktora vlastne znamena nahanat to zviera