Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@tomkovae73
@kikulienka94 baby, čítali ste predchádzajúce komentáre? Všetko je v nich takmer priamo uvedené, dokonca aj dnešná odpoveď...
@10zabka čítala, ale ja to v tých komentoch fakt nechapem :D
@10zabka totižto, ja tie 2-5 mám, ale jednotku neviem
@kikulienka94 skús 1d
Baby ktoré neviete uhádnuť alebo sa vám nechce :D slovenský autor mal včera meniny a film sa hral v kinách nedávno 🙂
@emma300 osobne neviem o akom humore hovoríš, ale v pohode
@kikulienka94 1 je rozhodovanie jednej ženy..pozri sa na tie názvy kníh a ktorá z nich ti dáva zmysel s touto nápovedou??? 4 treba nájsť meno toho pána, nie názov knihy
@ankaevka na 1 som prišla, že je to možnosť D (podľa komentára tu :D) . Neviem sice ako som sa v otázke 1 mala dopracovať ku písmenu K ale už som to uhádla.
@iam24 waw, lepšia nápoveda už ani nemohla byť....keď im toto nepomôže....tak fakt neviem...
@10zabka nie ocividne nevsimla, uz je nahlasena
@kikulienka94 v jednotke si sa mala dopracovať k písmenu S ako strach a autor knihy je odpoveď
@patka27101999 nahlásená je už dávno... len komentár tu stále svieti 🙂
Tajný bonus so skvelým Pycom 😉 toto dáte ľavou zadnou...
Ahojte, uz pridali aj bonus. Pyco to zobrazil skvele. Napoveda: macka, horuce, strecha
Bonus dnes malina. Pyco je super 😁
tak tajný bonus fakt malina...a čo teraz, znova čakať týždeň? chcelo by to každý deň pridať aj tajný bonus
Bonus mi vôbbec nedochádza :D
Dnesny bonus az mooc lahucky, mohli by davat nieco tazsie, nech musime viac rozmyslat 🙂
@ankaevka ja som to neskôr pochopila, ja som an ten strach prišla ale nefungovalo mi to ako správna odpoveď, a neskôr som si v komentoch prečítala, že nie výsledok tajničky ale spisovateľ.
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť emoji z 19.3. ???
Je to 2 a 3 úloha...
@kajkakajkakajka 2 keď nie si jedináčik ale máš ďalšie ..... ženského rodu (koľko ich máš?) slovenská autorka ženských románov T.K.V. , 3 niekomu cinkajú do záhrobia, autor E.H. (neviem či to nebolo aj na povinné čítanie)
@kajkakajkakajka keď aj tak na to nebudeš vedieť prísť, napíšem ti IP
@kajkakajkakajka 2. - na to som neprišla, ale nakoniec nebolo treba . 3. - cinkanie do hrobu (slovo zvon v slovesnom tvare)
Prosím vás vedeli by ste mi pomôcť ešte s tým 17.3.? Neviem uhádnuť 2. a 3. knihu....mám len Alica....., Príbehy..... a Meno.... tie ostatné dve mi chýbajú. Ďakujem za každé rady :D
@marko2001 2. to čo žena dostáva k sviatku a pekne vonia , opak dobra 3. diera inak, film teraz bežal v kinách

„To je čudné.., vieš, naučil/a som sa znovu plakať a myslím si, že to asi znamená, že som znova človek. Možno aspoň toľko. Možno aspoň trochu som ľudská bytosť, áno, ľudská bytosť.“
Keď Nietzsche plakal
Peter a Lucia
Na brehu Rio Piedra som si sadla a plakala
Sofiina voľba
Rómeo a Júlia