Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
inak, bonus som si len tipla... no čím sa odlišoval? farbou vlasov? že bol zbabelý? či?
@idktehmeno otcov znamena autorov? Lebo ani jedno meno mi neberie :( ci kniznych otcov? 🙂
Už to mám a dokonca aj tajny bonus som dala 🙂 aj keď tie koníky dali zabrať
TB III: pozrite Dr...
viete mi niekto prosím poradiť
viem že Winnetou má koňa menom Ilčí, Dona Quijot de la Mancha má koňa ktorý sa volá Rocinante, v Anne Karenine je kôň ktorý sa volá Frou-Frou
neberie mi ani jedno meno ani kôň Ilčí , koň Rocinante , kôň Frou-Frou alebo kôň FROU FROU
ďakujem
viete mi niekto prosím poradiť ďakujem neberie mi ani bola tu taká rada že treba zadať kôň fru fru
@martinkakontova mne zobralo fru fru, aj tie dalsie
@martinkakontova bez toho kôň zadávaš?
@martinkakontova ja skoro vzdy pisem vsetky odpovede malymi pismenami bez znamienok a vzdy mi vsetko zoberie, takze skus 🙂 a kona od Q som dokonca zadala ako rocinant a zobralo mi to a dole do uhadnutych napisalo Rocinanta 🙂 a Ilči dalo bez dlzna... ale to slovo kon tam nepis 😀
@ankaevka mozem poprosit napovedu k bonusu, dajako tapem
Tak teraz som sa zapotila, Ten kôň z knihy LNT bol problémový. Bonus som poriešila hľadaním čo majú spoločné 😉😉
@aadulik2110 pri bonuse vygoogli mena otcov. Je to jeden z otcov. Odporucam zacat od konca
napovedu potrebuje obcas kazdy z nas. Ale, dievcata, je ozaj nutne sem pisat priamo spravne odpovede? Aj ked len formou otazky, ci je to ono?
@aadulik2110 pohladaj ake mena mali ich otcovia v knihach a postupne zadavaj..a rada zacat od konca je super
Nepotrebuješ všetkých otcov, nájdi čo majú spoločné jeden to nemá
@10zabka Heeeej🙂
@martinkakontova skus si obnovit stranku, mne to tiez dnes preto iste blblo....
ja som prisla na to, cim sa ten jeden odlisuje, az ked som mala bonus vyrieseny

@blanqa 2nasobok knih sa zapocita az vyhercovi,po overeni nakupu v martinuse