Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
Baby ja som mimo... Dajte prosím napovedu k tej jednotke a tomu s tou esenciou ppv mi neberie
@miadiskova 1 trpka ceresnova zahrada (aj skratka autobusovej dopravy sa tak oznacuje)
3 "vonavka inak" - pribeh "muza ktory vrazdil"
@miadiskova tu trojku daj aj s tou pomlckou
@ankaevka ďakujem už mám 😉
ja tu jednotku nedávam.... sa normálne za seba hanbím a to som kresťan
Ja neviem 2 nevie niekto pomôcť?
Tak baby,chcela by som sa podakovat za spolocne usilie za cely mesiac, vela krat ma vase indicie zachranili 🙂 ale dnes na prvu supu vsetko,ozaj to bolo lahucke 🙂
@izabet láska v čase ch.........y
dnes to bolo lahucke 🙂
Až mi je ľúto, že dnes bola posledná úloha...
Baby poradte mi prosim 4 knihu. Ostatne mam vsetko. Dakujeeem
@zinus7 Pýcha.....
Vsetkym za napovedy i trpezlivost zo srdca dakujem. Skoda, ze odysea trvala iba mesiac. Tak zase o rok. Krasnu slnecnu nedelu vam prajem.
Dakujeeeem
Teda mne ten parfém už hodinu nebere,, ani parfém, ani parfum, bez pomlcky, s pomlckou,
@mooonika1975 parfém medzera pomlčka medzera ďalšie slovo
@mooonika1975 skus refresnut stranku, mne vzalo parfum - p.......
Pripájam sa a ďakujem. Najmä pri tých rovniciach.
Dakujem Vam vsetkym, velmi mi Vase napovedy pomohli, vzdy ma usmernili v hladaní tej spravnej odpovede, ked som si nevedela rady 🙂 .....veľa stastia v losovani 🙂 🍀
Ďakujem prišla som na všetko vďaka vám bez napovied by som to asi nedala
Tak zase o rok
@ankaevka nakoniec vzalo, ale museli byť dodržané medzery, medzi pomlckou😶
No skoda, ze je uz koniec 😭 Aj ja dakujem za vsetky napovedy, ktore som potrebovala v 3/4 uloh ⚘
Pripájam sa aj ja - srdečná vďaka. Bez vás nemám tak štvrtinu úloh

@ogah982 daj si do vyhľadávača v martinuse len ten kus nábytku čo spomínala v opise aj s predložkou.. "na čom obeduješ?"