Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@nikoleta213 Ďakujem pomohlo
Mohol by mi niekto poradiť ? Kúpila som na Martinuse knihu (6 dní dozadu) a neznásobilo to počet kníh, ktoré je možné vyhrať. Čo mám spraviť ?
Prosím pošlite mi do správy všetky odpovede od č.2
Vdaka
@relaxx11 ani jedno Vas nenapada?Nemyslim to v zlom,ale niektore su fakt bez rozmyslania😉 a je tu na niektore dost napoved😉
@kacenka1302 2 som uhádla. Nie som veľmi zdatná v takýchto veciach. Aké výhra by ma potešila. Tak využívam túto možnosť ktorá sa ponúka.
@relaxx11 vyskusajte si precitat napovedy.Podla mna urcite este par uhadnete.Ak nie aj vsetky😉
máš pravdu lenka5445, treba si troška hlavičku potrápiť, ujo Google dokáže vela
@bj099 asi nič... pravdepodobne keď vylosujú, tak sa tým môžeš preukázať, pretože je možnosť kúpiť knihu aj priamo v predajni a tam nezadávaš svoj mail aby si mala zdvojnásobenú výhru 🙂 ja som tiež kúpila aj online aj v predajni. Z predajne je dôležité si nechať ten blok malý čo dajú. ;)
Super, dnes to bolo ľahké aj keď ma najskôr napadlo iné meno ale na druhý krát som to dala 🙂 🧝♀️
Ja už som to dal 0:08
Indícia je les a nie hocijaký 😉
Dnes super. Knihy sú aj sfilmované. Postava je žena ☺️
Dneska sa mi to podarilo na druhý krát, najprv som zadala zlé meno no potom mi to už došlo. Je to ženská postava z trilógie a je to aj sfilmované
Ja akosi ani knihy ani filmy nesledujem 😕 nemam na to cas pri 3roch deťoocj 🙈 ale zaujala ma súťaž vyhra by potesila by som detom citala...podla toho ake by boli knihy...ale bavi ma hádať a pátrať par bolo ľahké podla indiciu mi nieco hovorilo co bolo sfilmovane...ale niektoré vôbec napr 12.3 som nepoznala...ale vdaka vam tu z indicii to zvládam a pomocou google samozrejme... ďakujem
Dnes som to dala na druhy pokus, najprv som zadala meno inej postavy😁
Dnes je to pre mňa prvý krát ťažké
@beeka možno ti pomôže, že autor kvôli týmto knihám vytvoril nový jazyk
nikoleta213 veľmi mi pomohla tvoja idicia môj veľmi obľúbený film, knihy som kúpila kôli tomu že som ho najskôr nechápala len som nevedela dať pohľadnicu do súvisu s postavou ale už mi docvaklo môžem ísť spat
Aj ja🤦🏻♀️Najpr. toho malého, ale to by tam bol zrejme iný obrázok.
@eni0307 najznámejšia fantasy na svete: hľadaj ženskú postavu. Autor angličan.
Ďakujem, ďakuje. Stačila mi pomôcka najznámejšia fantasy. Prekvapuje ma čas kedy píšete. Klobúk dole byť takto v noci hore 😉👍
@ivikkiwik vstávali sme na lyžovačku😇
@ivikkiwik tak toto teda nie je môj žáner, budem musieť počkať na druhú nápovedu

@beronsche vsak vyhravat sa bude az po skonceni celej hry, to sa netreba so spravnou odpovedou az tak strasne ponahlat..
@jeennyv ja som si povedala, ze ked neuhadnem podla indici sama, tak sem nejdem skor, ako po stvrtej, lebo presne, ako pise beronsche, tie napovedy su casto tak okate, ze to ani nemam potom pocit, ze som uhadla.. ale mna to teda bavi hadat, preto sa pytam, ze naco to niektore zeny hraju, ked este nic a uz chcu, aby im niekto spravnu odpoved pisal.. co z toho maju..