Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@kate_cs Ja fakt neviem čo to je
Vie mi dakto poslať do sukromnej správy? Ďakujem
Tu sa pripnem😉
Dnes je to veľmi známy film, hraný veľmi známym hercom. Má bonbonieru a rozprava príbeh. A má niečo s krevetami. S veľkým počtom kreviet :D Zbohatol vďaka nim.
Je to mužská alebo ženská postava? Lebo absolútne nemám poňatia aká kniha by to mohla byť
@horvathova1010 Muzska
Názov diela a hrdinu je rovnaký
život je ako bonboniéra...
@10zabka áno mám, ďakujem,
@nikoleta213 doparoma, viem čo to je, len ma nevie napadnúť názov, videla som to asi 300x.
tak mám to, už asi starnem 😂
jaj, stačilo zadať citát do googlu a hned to bolo,už to mám aj ja....
Dnes na šupu, bez pomoci 🙂 Mám radosť.. Ináč, vy tu viete všetko. Keď som nakúpila u nich teraz, nejako mi nabehne, že mám dvojitú výhru, či ako to funguje?
Tohto roku je to nejaké jednoduché, minulý rok sme tri kolegyne sedeli a dumali.
@lucik106 no mne sa práveže darilo minulý rok, a tento rok, škoda reči.
@miskaklei ďakujem krásne, už mám ☺️
@basketgirl nápoveda k 5.3. - pesničku k filmu naspieval Limahl.
@trikolina
@rolandos12313 prosila by som aj ja vôbec neviem co to moze byt
@monikaad255 čítala si dnešné nápovedy? Je to v nich dokonca uvedené.
ChatGBT to vyrieši asi za sekundu.
baby, vas to aj bavi hrat? teda niektore.. ked si uz o siedmej rano pytate spravnu odpoved do sukromnej spravy, lebo 'netusim, co to moze byt' .. vsak indicie su tri, tak ked neviem, tak si pockam, nie? alebo ako pise ckocka, pouzite AI a mate po starostiach, lebo fakt niektorym neviem, o co vam potom ide :-/
Za mna osobne, ja ked vidim napovedu pohladnicu srotujem vsetko mozne hlavou, dnes prva supa ak vcera atd ked neviem si spajam obrazky mozne vyznamy..nevydrzim do 12 rozmyslam, hladam pripadne pozriem tu nejake nedbale voditko, ale analyzujem si to sama…cize mna to bavi lebo odpoved nechcem, si to chcem rozkuskovat sama
@reanda

niekto nejaké indície,lebo ma vôbec nič nenapadá.....