Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
uz iba osem dni ☹ 😢 😀
@mima1608 ďakujem pomohlo
@sulavikova ďakujem pomohlo
@levandula7 ďakujem pomohlo
Dievčata viete poradiť prosím?
Dnes ľahké, stačila pohľadnica 😊 príbeh aj sfilmovaný, o troch známych mužoch - "bojovníkoch" 😁 postava v koči je postava, ktorú hádame 😇 pekný deň
@tinalia ďakujem, hádala som všetkých udatných rytierov… a nakoniec je za tým opäť žena🙃
Ďakujem, tak dnes som bludila okolo, napoveds pomohla 😊
Nebola som si istá, či hádam dobrú knihu, dávala som tých troch a nebralo. Vďaka za tip, že je to žena 🤗
Ja som úplne vedľa jak ta jedľa 😅 ale že vôbec sa nechytam
@michaellad asi málo dumáš, ale neboj, jedna snáď sa dobrú napovedu a všetky sa chytia 😊
Baby vy ste úplne super, tie nápovedy sú perfektné.
Je to francúzske dielo o troch chlapoch, ktorí boli v skutočnosti štyria. Je to príbeh o súdržnosti. Hľadajte ženskú postavu.
Už som na to prišla 🥳 ale zase to ide mimo mňa moja mama pozerala tie filmy ale ja nie. Jedno slovíčko z napoved a hneď mi došlo.
tak dnes hotovo, celkom jednoduché. Stačila nápoveda, že sú tam traja muži, bojovníci.
absolútne sa nechytám dnes
Huh? Dala som vsetky zenske postavy a nic?
@stanielka17 tak možno v zlom tvare
@stanielka17 mne tu ženu neberie
tá žena má viac mien treba skúšať 🙂
Tiež tápam. Skúšala som s ová, bez ová, lady, my lady, mylady, pani a nič... netuším
Hľadaná postava má trojslovny názov? Lebo by som prisahala že je to ona a neberie mi to. Iniciály LDW
@animus áno
Tak už mám, stačilo vymeniť y 😁😁😁
To mi nenapadlo.
@lubka484 tak s tým y som mala minule problém pri dvojpísmenkovej odpovedi, 😂,
@michaellad ani ja😂
kruci aj s y... som sa natrápila, kým som uhádla meno v správnom tvare 😀 Napísala som ho snáď 5x.

Dielo sa preslávilo až po autorovej smrti (2004) vo veku 50 rokov