Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Dnes na prvú! Napovedá že je to teraz populárna kniha a pokračovanie bude čoskoro boli dostačujúce.
@duracelka13
@mima1608 holky, tak teraz pozerám, že máte pravdu. ja totiž žijem v ČR, lúštim u nás pohladnice a doteraz to bolo každý deň rovnaké v ČR aj SR. sranda 🙂 až dnes úplne odlišné pohladnice
Ja som to dnes dala ako nič. Je to svetový bestseller o drakoch, vydané sú dve časti. Meno hrdinky je tiež názov “dievčenskej” farby po anglicky.
@iwusik8 Tak toto mi pomohlo 🙂
@miskasiska prosil ta pomôžeš mi ešte? Ja vôbec netuším 🤦♀️😂
Ja dnes ani tuk. Pomozete mi niekto ? 🙈
Už mám 😀😀
Ale ako neviem tu knihu som vôbec neregistroval a ešte taka vraj populárna, no mne nepríde sranda
@gabuliik daj si knihy podla temy draci martinus a nájdeš hneď
@rolandos12313 sraci :D :D :D :D
@rolandos12313 pobavilo :D
a ja si myslim ze vela citam 😨
skusma ist podla napoved co davate nasiel som len jednu knihu co sedi podla toho ale ono som sa vobec netrafil...viete nejak lepsie nasmerovat. Inak tiez dost citam ale toto asi islo uplne mimo mna
@threben ja už neviem ako viac jasnejšie to chceš..je to úplne nová kniha a ked das podla témy draci vyhodí ti ju hneď
@miskasiska som rada 🙂 knihu mám prečítanú ale ťažko sa radi pri nej. To buď niekto pozná alebo je úplne mimo.
@ajkagajka hey, v Čechách je niečo, čo u nás zrejme bude budúci týždeň...tiež fantasy...
@ajkagajka jednou ranou, máme vyriešené dve postavy/ úlohy 😂
@miskasiska aj ja ale ako fakt neviem...
@duracelka13 mňa to teda hodne zaskočilo. hrajem prvý krát, tak som pozerala ráno na tvoju nápovedu a nechápala 😀
@rolandos12313 toto mi pomohlo,plus dievčenské meno ,plus farba.....
Ľudia, vyfiltrujte si "knihy s tematikou draci" a je hneď hore, neviem čo tretia alebo štvrtá bola. Prvé boli knihy od CH.P a potom táto.

Dnes som mimo totálne..neviem co dat do googlu...drak a pierko nepomohlo 😀