Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
vygooglite si “draci bestseller” (anglicky) a mate to
@gabuliik už som vyskúšala snáď všetko ale dnes mi to teda vôbec nejde
@nikola1993_ ak zadáš to čo radia ostatní tak ti to musí ukazat. Je to momentálne jedna z najpopulárnejších kníh celosvetovo.
Ja som išla podľa obrázku,napísala som do vyhľadávača kniha o drakovi so zlatým perom a hneď mi našlo knihu🙂.
Nezapomínejte, že dnes je na CZ Martinusu jiná pohlednice než na Slovensku. Pokud jako já hádáte CZ Martinus podle nápověd ze Slovenska, dnes nebudou aktuální. Jsem ale celkem zvědavá, jestli se objeví v těch zbývajících pohlednicích.
Konečne to mám! Pre mňa bola táto úloha doteraz najťažšia. Pre nás 60+ je takáto literatúra úplne mimo misu. (A mimochodom: dievčenská farba nemusí byť len ružová...)
Túto knihu som nečítala, ale veľa som o nej počula... takže postavu uhádla celkom rýchlo
@iwusik8 mate správu.
@lilien1914 ďakujem toto mi pomohlo 😊
Dakujem za napovedy, nakoniec som nasla😉, ale dnes ma to potrapilo. Tuto knihu by som vobec nehladala🤭. Vdaka radam, aspon som prebehla aj ine knihy, co uz vsetko vyslo a ani som netusila🤭
Už je to zase na Martinuse v časti "Ludí najviac zaujíma"
Knihu vôbec nepoznám, minula má táto novinka. Ale podľa pohľadnice som zadala do Google: drak pierko kniha a bože môj, hneď prvá kniha je z Martinusu a hneď prvé meno je meno hlavnej postavy. Ešte aj farba oblohy na pohľadnici je veľká pomôcka. Tak ja neviem ako niektorí hľadáte. A keď neviete, budú ešte dve napovedy a myslím, že ich tu dávajú baby rôzne a veľmi veľa. Snažte sa trochu sami, o tom to pátranie je, nie o tom, že vam niekto napíše odpoveď do správy
Naozaj neviem prísť na pohľadnicu 21.3. snažím sa ale neviem to ani nájsť mohol by mi prosím niekto pomôcť kľudne aj do súkromnej správy
@natyy123 na stanici v Humennom ma sochu
@demografka ďakujem naozaj pomohlo
Tak ja nedám nápovedu, iba radu, keďže som sa dnes tiež dosť natrápila.
Knihu vôbec nepoznám, obal je pre mňa nezaujímavý a od rána som ju jednoducho preskakovala 😄🤦 Takže pre niekoho veľmi známe, pre iného vôbec.
Dnes pre mňa najťažšia kniha od začiatku putovania... V názve knihy je číslovka.
@zuzuliennka1 pomohlo, ďakujem 😊
Prosím, pomozte mi. Uz trištvrte hodinu bludim, googlim a nic, som totalne stratena. Kludne mi aj spravu poslite, ja uz neviem ako inam to mam najst. Doteraz ziadny problem, ale teraz som totalne mimo. Ani napovedy mi nepomohli, neviem v com je u mna tentokrat problem :(
@veronika342 zadaj do gúgla: Martinus knihy s tématikou draky. Nájdeš ju hneď, ak si čítala všetky dnešné nápovedy.
@10zabka vobec. Vyskocilo mi Draci mesto, Ako vycvicit draka, potom knihy o počiatku rodu z Hier o trony. Potom co sa mi aj zdala nejaka kniha, tak mi meno hlavnej postavy neberie. Uz hodinu to hladam, vynimocne to tento krat vzdam.
@veronika342 v názve knihy je číslovka a niečo, bez čoho ani drak ani vták nemôžu lietať.

@kikundela počkaj na nápovedu Martinusu o 12-tej. Tu ich už bolo fakt dosť...