icon

Martinus: Zažite knižné putovanie naplno

zuzula777
4. mar 2024

Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂

Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂

10zabka
22. mar 2024

@kikundela počkaj na nápovedu Martinusu o 12-tej. Tu ich už bolo fakt dosť...

gabuliik
22. mar 2024

@kikundela ani mne 🤣

zuzuliennka1
22. mar 2024

vygooglite si “draci bestseller” (anglicky) a mate to

kikundela
22. mar 2024

@gabuliik už to mám 🤦‍♀️....

gabuliik
22. mar 2024

@kikundela uz aj ja 🤣

nikola1993_
22. mar 2024

@gabuliik už som vyskúšala snáď všetko ale dnes mi to teda vôbec nejde

iwusik8
22. mar 2024

@nikola1993_ ak zadáš to čo radia ostatní tak ti to musí ukazat. Je to momentálne jedna z najpopulárnejších kníh celosvetovo.

tinika
22. mar 2024

@mima1608 vdaka neslo mi filtrovat podla temy asi az na 5x a ked som zbadala tu knihu ( uz skor som ju videla ale obal ma nejako nezaujal :D: D ) tak si vravim boze sak to menooooo je rovno na tej pohladnici vdaka

patriciapatrika
22. mar 2024

Ja som išla podľa obrázku,napísala som do vyhľadávača kniha o drakovi so zlatým perom a hneď mi našlo knihu🙂.

mondlianna
22. mar 2024

Nezapomínejte, že dnes je na CZ Martinusu jiná pohlednice než na Slovensku. Pokud jako já hádáte CZ Martinus podle nápověd ze Slovenska, dnes nebudou aktuální. Jsem ale celkem zvědavá, jestli se objeví v těch zbývajících pohlednicích.

luhli
22. mar 2024

Konečne to mám! Pre mňa bola táto úloha doteraz najťažšia. Pre nás 60+ je takáto literatúra úplne mimo misu. (A mimochodom: dievčenská farba nemusí byť len ružová...)

olgaklem
22. mar 2024

Túto knihu som nečítala, ale veľa som o nej počula... takže postavu uhádla celkom rýchlo

iwusik8
22. mar 2024

@luhli presne 🙂 a treba dať pozor lebo tá druha farba sa dá povedať dvojako. Ale len jedna možnosť je správna 🙂

nikola1993_
22. mar 2024

@iwusik8 mate správu.

slecinka_ka
22. mar 2024

@lilien1914 ďakujem toto mi pomohlo 😊

erika2102
22. mar 2024

Dakujem za napovedy, nakoniec som nasla😉, ale dnes ma to potrapilo. Tuto knihu by som vobec nehladala🤭. Vdaka radam, aspon som prebehla aj ine knihy, co uz vsetko vyslo a ani som netusila🤭

ninuska2005
22. mar 2024

Už je to zase na Martinuse v časti "Ludí najviac zaujíma"

darinkadadka
22. mar 2024

Knihu vôbec nepoznám, minula má táto novinka. Ale podľa pohľadnice som zadala do Google: drak pierko kniha a bože môj, hneď prvá kniha je z Martinusu a hneď prvé meno je meno hlavnej postavy. Ešte aj farba oblohy na pohľadnici je veľká pomôcka. Tak ja neviem ako niektorí hľadáte. A keď neviete, budú ešte dve napovedy a myslím, že ich tu dávajú baby rôzne a veľmi veľa. Snažte sa trochu sami, o tom to pátranie je, nie o tom, že vam niekto napíše odpoveď do správy

natyy123
22. mar 2024

Naozaj neviem prísť na pohľadnicu 21.3. snažím sa ale neviem to ani nájsť mohol by mi prosím niekto pomôcť kľudne aj do súkromnej správy

ana82
22. mar 2024

@natyy123 hral ho rudolf hrušinský ako veľmi mladý

demografka
22. mar 2024

@natyy123 na stanici v Humennom ma sochu

natyy123
22. mar 2024

@demografka ďakujem naozaj pomohlo

mili7
22. mar 2024

Tak ja nedám nápovedu, iba radu, keďže som sa dnes tiež dosť natrápila.
Knihu vôbec nepoznám, obal je pre mňa nezaujímavý a od rána som ju jednoducho preskakovala 😄🤦 Takže pre niekoho veľmi známe, pre iného vôbec.

macik166
22. mar 2024

Dnes pre mňa najťažšia kniha od začiatku putovania... V názve knihy je číslovka.

sasenus
22. mar 2024

@macik166 pre mňa tiež, ani som o tom nepočula, dnes mi nápovedy odtiaľto pomohli

queen1989
22. mar 2024

@zuzuliennka1 pomohlo, ďakujem 😊

veronika342
22. mar 2024

Prosím, pomozte mi. Uz trištvrte hodinu bludim, googlim a nic, som totalne stratena. Kludne mi aj spravu poslite, ja uz neviem ako inam to mam najst. Doteraz ziadny problem, ale teraz som totalne mimo. Ani napovedy mi nepomohli, neviem v com je u mna tentokrat problem :(

10zabka
22. mar 2024

@veronika342 zadaj do gúgla: Martinus knihy s tématikou draky. Nájdeš ju hneď, ak si čítala všetky dnešné nápovedy.

veronika342
22. mar 2024

@10zabka vobec. Vyskocilo mi Draci mesto, Ako vycvicit draka, potom knihy o počiatku rodu z Hier o trony. Potom co sa mi aj zdala nejaka kniha, tak mi meno hlavnej postavy neberie. Uz hodinu to hladam, vynimocne to tento krat vzdam.

mima1608
22. mar 2024

@veronika342 v názve knihy je číslovka a niečo, bez čoho ani drak ani vták nemôžu lietať.