Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Zamerajte sa na postavu vo vseobecnosti a vlajku ktorú určite poznáte,je to kniha ktorú dá google ako prvú moznosť.
A znova je to v rubrike Ľudí najviac zaujíma
Skúste si zadať do Googlu presne to čo vidíte na obrázku.. a hneď prvá kniha čo vyhodí Google má názov ako daná vlajka.. v ženskom rode.. potom stačí vyhľadať iba názov ženskej postavy. 🙂
Tak ja som asi blbá úplne. Vôbec neviem. To prvé je vlajka USA, okay...a tá druhá? Alžírsko asi? Vôbec sa nechytám a evidentne ani googliť neviem. Postava migrantka...
@val1403 Nigéria
Nazov knihy pomocka: ti co isli do usa za pracou sa volali.... A to dajte do zenskeho rodu v jednotnom cisle.
mne to zobralo aj názov knihy
Nevedela som si spomenúť na meno tak že skúsim a zobralo
Tak mňa asi Martinus nemá rád 😂 meno autorky, kniha, meno postavy nic...alebo len zlú knihu hádam a to som skúsila tak 10 možných. Počkám si na ďalšie nápovedy, alebo to vzdám. Jedna neuhádnutá ma nezabije.
Tak prosím pekne mne to zobralo až keď som dala jej prezývku aj meno. 🤦 Ten Martinus si z ľudí fakt niekedy strieľa.
Dievčatá vedeli by ste dať ešte nejakú nápovedu?
Prosím dnes to ale že vôbec neviem nájsť a hľadám už od 5:30
Afričanka v USA. Amerikánka v Afrike
@ibatanecnica mne to mená nebralo len názov knihy 😃
@dadustek Ďakujem krásne pomohlo až toto 🙂
@dadustek Ďakujem za pomoc.
Ahojte mohli by ste mi dat ešte nejakú napovedou prosím? Nechce mi to zobrať meno a teraz si nie som istá ci hádam správnu knihu
@tamiktimik Skúste dať názov tej knihy.
@miskasiska mne zobralo to🤷
Ja som bola presvedcena,ze je to dievca z puste,ale zjavne nie :(
áno, dnes berie aj názov knihy
@berylia to bol aj moj prvy tip a je to ine😉
Vedeli by ste mi pomôcť čo mám napísať do Googlu
Dnes mi to nejako nedochádza
Som v koncoch už si neviem rady poprosím ešte o nápovedu
Potrebovala by som napríklad pomôcť s tým čo si dať do Googlu

Viete ešte poradiť? 🙏🏻