Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Jedná sa o slovenskú historickú detektívku a v každej autorovej knihe vystupuje rovnaká mužská postava, ja tieto knihy vôbec nečítam 🙂 je to veľmi obľúbená séria, keď som robila v knižnici, mala veľký úspech 🙂 vyfiltrujte si v martinuse vyhľadávanie historické detektívky a krajinu pôvodu Slovensko a máte to
Ďakujem za nápovedu. Čítam detektívky, ale o tomto autorovi som nikdy nepočula, ani knihy som si nikdy nevšimla 🤷♀️
A už je to znova v nápovede na stránke Martinusu
Knihu som našla zadala som 3postavy a neberie ani jednu môžte napísať aspoň iniciál prvého mena?
Mám dakujem
Ďakujem vám za nápovede, pomohlo to
Dnes na prvý pokus 🙂 Slovenský autor, vojnový veterán, notár a kat cestujú po habsburskom cisárstve a riešia záhady 🙂 body na mape zobrazujú miesta, kde sa odohrával dej.
Inak ešte menšia napoveda: šport teniS a keď poprehadzujete písmená vznikne vám meno, ktoré sa háda. Ak som moc prezradila, nahláste a vymažem 🙂
@simsica 👍👍👍👍super napovedá☺️
Pivovar ;)
@berylia ďakujem pomohlo
Dnes lahke
Ahojte! Dnes pomôžem indíciou. Postava je migrantka ktorá prišla na iný kontinent splniť si svoje sny. Tuším ,že aj Habera spieva v jednej piesni meno dnešnej postavy 😉
Ja príbeh vôbec nepoznám a dala som to, keď som sa zamerala na vlajky. Veľmi rýchlo som to na webe Martinusu medzi knihami našla 😉
Dnes mimoriadne ľahučké podľa pohladnice.
Ani dielo nepoznám,stačil google.💪
Obvykle vygooglim rychlo ale dnes ani nehnem
Pomôže zelenobiela vlajka- krajina ženskej postavy.

Dnes stacilo pozriet a hned clovek vie co je to za hrdinu, len musi dane knihy citat ak nie tak to je dost narocne...