Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
brdo knihu viem takmero dz ačiatku ale postavu netuim, mam pocit ze cely tento marec je o fantasy čo je uplne mimo moj zaner oblubeny .D
@samikova dnes by som to po prvýkrát neuhádla. Vďaka za super nápovedu.
no som si vygooglila na wikipedii a čitala komplet vsetky info aby som sa dopatrala :D vdaka
Postava ktoru hladate bola 1x zenata s princeznou, ktora sa v zavere serie stane kralovnou severu. S touto jemnou princeznou ukoncil manzelstvo a len tak zo zabavy ju donutil zobrat si za manzela svojho stryka ( v serialy ho hra uz spominany P. Dinklage). Na svojej druhej svadbe s uz skusenejsou starsou princeznou ho zabije dvorna dama jeho matky otravenym vinom. A kuša v napovede nenapoveda, ze by bol dobry polovnik, ale ze rad striela do ludi - je to sadista.
Inak tej svojej 1. manzelke zabil otca a donutil ju, aby sa pozerala na jeho nabodnutu hlavu na kole, len tak pre zabavu.
tak toto bolo ozaj ťažké,knihu som mala hneď ale bez vašej pomoci by som postavu neuhádla ani náhodou..
neviem zistit tu rozpravku z 26.3 pomoze mi niekto prosim
@sara_vanesa Juraj Červenák - autor
Bože mám to najznámejšia kniha. 🤫🫣 A ja som to nevedela. Stačilo mi dať v martinuse do filtra fantasy a autora a keď som si tukla na autora samotného hneď prvá kniha od neho.
@sulavikova dakujem
a zistil niekto tu knihu z dnes
lebo ja si s nou neviem rady
@sara_vanesa rado sa stalo, sama som dnes po 1x nevedela… a pomohli mi nápovedy tu na mk.
@sulavikova a viete aj tu knihu z dnes
?
@sara_vanesa game of tr….s
@sulavikova dakujem velmi pekne
@sara_vanesa hl. hrdina sa volá rovnako ako zjazvený chlapík z Angelici
@sulavikova skusim
dakujem vyslo to
@sulavikova az taketo napovedy nemusia byt🙈
@kacenka1302 tá nápoveda bola aj v skupine Martinusu na FB, tam s tým administrátor nemal problém.
@michellemary nazov knihy?🤔 neviem,ale podla mna sa to da pomocou napoved co sem davaju najst.Niektore sem davaju super napovedy
@kacenka1302 btw. moja odpoveď bola určená pre sara_…, kto nevie čítať s porozumením, tak má problém, hlavne s negat. komentármi od pseudointelektuálok tu na mk. Klasika😇
@sulavikova tak vacsina tu hlada napovedy a nie rovno odpoved🤷 kludne si jej mohla do spravy poslat aj postavu😉

@simsica Séria od G.R.R.M ako je už napísané vyššie,fantasy bestseller