Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@kacenka1302 ale to nie je priamo ten z kníh o Angelike, len niekto, kto má rovnaké krstné meno.
@michellemary ja narazam na nazov knihy😉
@michellemary ďakujem, konečne je tu aj žena, ktorá vie čítať😇
@sulavikova Ďakujem, touto nápovedou som hneď vedela 🌹
Super, hneď podľa obrázkov som vedela, bola by hanba keby nie, som to videla 3x...postava nie na prvý šup, išla som od obĺúbených, no zadarilo sa😉
@sulavikova ďakujem 🙂. Ja by som to bez tejto napovedy dnes vzdala, kedze tych postav je tam milion.
ger
@misi87 ďakujem pomohlo
@svetluska4 ďakujem pomohlo
Hostina pre vrany
v zime sa to nosí pod nohavice,v zime sa to nosí pod šaty, v zime sa to nosí pod sukňu
Pošlite mi prosím niekto do IP meno dnešnej postavy. Vôbec netuším o čo dnes ide, ďakujem😘.
Prosim vas,ja som v koncoch. Knihu viem,ale postavu nie. Nenapisete mi niekto do Ip🙈
@andreakotesova dakujem velmi pekne 😘
Tak ludia, ja som dnes hotovson. Absolutne ma zradza rozum, google.. Skusala som vsetko, co mi vyskocilo a nic :/ Ach, no nic idem nejako znova
@marrs skús pohľadať: https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_postav_ser...
Pekný dobrý večer, napriek tomu, že som za celú dobu neprispela , chcem naozaj úprimne poďakovať aktívnym členkám, ktoré sa snažili dávať trefné nápovedy a indície. Možno aj v polovici prípadov, by som to bez nich nedala. Aj vďaka vám ma to bavilo a normálne som si dnes uvedomila, ako mi to bude od zajtra chýbať . Tak sa majte a držím palce v žrebovaní. Pochváľte sa, ak to bude niektorá z vás 😉
Dnes parádny záver pre túto súťaž. Ďakujem žienky za všetkú pomoc a veľa šťastia pri losovaní. 🙈
Dnes posledná a ultra ľahká pohladnica. Ďakujem všetkým za pomoc pocas knižného putovania 🙂

@kacenka1302 mohla, rovnako ako aj všetky bezchybne uhádnuté. Lenže to ja nerobím🥰🥰🥰