Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
dievcence, ale dnesna odpoved predsa nie je dielo od b.n. ... toto je ciapockina b...... 😉
a to v kosiku nie su huby, ale buchty! 😀
dakujem aj ja za spolocnost a spolupracu, cau o rok! 🎉
@sasa2 hľadaj postavu podľa nápovied
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_postav_ser...
Ďakujem vám veľmi pekne za skvelé nápovedy!!! Veľakrát som sa nechytala!🤦♀️ Naozaj ste mi pomohli!
Praje požehnané veľkonočné sviatky každému! 🙏
Teším sa o rok!👍🙂
@sasa2 https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Hra_o_tróny hlavne postavy
@aduskalac mne to nezobralo ziadnu 🤔
@ibatanecnica rod na B
@aduskalac skusila som vsetky postavy a nic. No dam si pauzu a potom skusim znova
@ibatanecnica v rode na B máš len 3postavy
@ibatanecnica https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Hra_o_tróny keď toto otvoris a zrolujes dolu na hlavne postavy neexistuje že nenajdes v rode na B
@aduskalac nasla som ale neberie mi to ani jednu. Z tych troch. Neviem co davam zle.
@ibatanecnica a píšeš správne postavu nápis do ip ja ti napíšem či je spravna
Ahojte, dnes ľahučké. V podstate som uhádla všetky pohľadnice sama, niektoré hneď, niektoré s indíciou o 12tej a raz aj o 16tej som potrebovala. Akurát pri 2 som sa nevedela vôbec pohnúť, nakoľko to boli fantasy, najmenej obľúbený môj žáner. A vďaka vašim nápovedám som na to prišla - vygooglila. Takže vďaka ešte raz.
Pridám jednu príhodu zo včera: Niektorý deň bola hľadanou postava z knihy Amerikánka. Toto dielko ma zaujalo, rozhodla som sa, že si ho kúpim. Včera som bola v 2 Martinusoch, nemali ju skladom. Tak som sa zastavila ešte u konkurencie :D Tam ju mali a chlapci sa čudovali, že čo sa deje, že som tretia v ten deň, ktorá zháňa tú knižku :D A tak som im prezradila, že vďaka tejto peknej súťaži a že škoda, že niečo také nerobia aj oni 🙂 Veľmi rýchlo ubehol tento mesiac a môžeme čakať ďalších 11 ☹ Aj minulý rok mi bolo ľúto po skončení súťaže a celý rok som sa tešila na tohtoročnú a už končí... Nemohol by ten Martinus robiť takúto súťaž každý štvrťrok? Kľudne aj bez odmien, len pre čistú radosť knihomoľov 🙂
Ahojte dnes úplne ľahúčke ukončenie knižnej sútaže 😇 ďakujem za spoluprácu, teším sa o rok 😇 Pekne sviatky prajem 🐣
Dnes to bolo ľahké ďakujem vám za napovedy veľmi pomohli
Ďakujem všetkým za cenné rady, nápovedy, prežili sme skvelý knižný mesiac. O rok dovidenia, dočítania, milí čitatelia a milé čitateľky!
@martinkakontova Ahoj nemozem my pomoct z tou autora slovenskeho hladala som a neviem najst a z tych inycialov som zufala .Vojnovy cat veteran .
Ahojte aj ja vam dakujem za skvele napovede, ktore mi nekutocne pomohli, no s tou pohladnicou hra o trony si neviem rady. Ak je spravne meno s inicialami JL tak mi to neberie, neviem prečo. Vedeli by ste mi prosim napisat do spravy spravne?
@ntlnmth Nemá iniciály JL ale JB 🙂
@zardanka Hej, lenže ak dáva JL iniciály, tak či nemyslí Jamieho...
@niky7777777 aha..no toho nech nedava 😉
posledna kniha velmi lahka pre tych co nevedia tak ciapocka ju alebo jeho pozna velmi dobre
dufam ze to aspon niekomu pomohlo
Ďakujem dievčatá za pomoc. Bez vás by som to nedala.

@sasa2 čítala si všetky nápovedy v skupine?