icon

Martinus: Zažite knižné putovanie naplno

zuzula777
4. mar 2024

Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂

Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂

10zabka
29. mar 2024

@sasa2 čítala si všetky nápovedy v skupine?

reanda
29. mar 2024

dievcence, ale dnesna odpoved predsa nie je dielo od b.n. ... toto je ciapockina b...... 😉
a to v kosiku nie su huby, ale buchty! 😀

dakujem aj ja za spolocnost a spolupracu, cau o rok! 🎉

sasa2
29. mar 2024

@10zabka áno dnešnú na prvý šup a s tou vcerajsou nie a nie pohnúť .

10zabka
29. mar 2024
lexy102
29. mar 2024

@sasa2 alebo baby pisali, že je to blond postava🤷🏽‍♀️stačí to hodiť do googlu a hneď to nájdeš

maryema
29. mar 2024

Ďakujem vám veľmi pekne za skvelé nápovedy!!! Veľakrát som sa nechytala!🤦‍♀️ Naozaj ste mi pomohli!
Praje požehnané veľkonočné sviatky každému! 🙏
Teším sa o rok!👍🙂

aduskalac
29. mar 2024

@sasa2 hľadaj hlavne postavy arogantný,krutý,namyslený princ

ibatanecnica
29. mar 2024

@aduskalac mne to nezobralo ziadnu 🤔

aduskalac
29. mar 2024

@ibatanecnica rod na B

ibatanecnica
29. mar 2024

@aduskalac skusila som vsetky postavy a nic. No dam si pauzu a potom skusim znova

aduskalac
29. mar 2024

@ibatanecnica v rode na B máš len 3postavy

aduskalac
29. mar 2024

@ibatanecnica https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Hra_o_tróny keď toto otvoris a zrolujes dolu na hlavne postavy neexistuje že nenajdes v rode na B

ibatanecnica
29. mar 2024

@aduskalac nasla som ale neberie mi to ani jednu. Z tych troch. Neviem co davam zle.

aduskalac
29. mar 2024

@ibatanecnica a píšeš správne postavu nápis do ip ja ti napíšem či je spravna

niky7777777
29. mar 2024

Ahojte, dnes ľahučké. V podstate som uhádla všetky pohľadnice sama, niektoré hneď, niektoré s indíciou o 12tej a raz aj o 16tej som potrebovala. Akurát pri 2 som sa nevedela vôbec pohnúť, nakoľko to boli fantasy, najmenej obľúbený môj žáner. A vďaka vašim nápovedám som na to prišla - vygooglila. Takže vďaka ešte raz.
Pridám jednu príhodu zo včera: Niektorý deň bola hľadanou postava z knihy Amerikánka. Toto dielko ma zaujalo, rozhodla som sa, že si ho kúpim. Včera som bola v 2 Martinusoch, nemali ju skladom. Tak som sa zastavila ešte u konkurencie :D Tam ju mali a chlapci sa čudovali, že čo sa deje, že som tretia v ten deň, ktorá zháňa tú knižku :D A tak som im prezradila, že vďaka tejto peknej súťaži a že škoda, že niečo také nerobia aj oni 🙂 Veľmi rýchlo ubehol tento mesiac a môžeme čakať ďalších 11 ☹ Aj minulý rok mi bolo ľúto po skončení súťaže a celý rok som sa tešila na tohtoročnú a už končí... Nemohol by ten Martinus robiť takúto súťaž každý štvrťrok? Kľudne aj bez odmien, len pre čistú radosť knihomoľov 🙂

patrisia92
29. mar 2024

Ahojte dnes úplne ľahúčke ukončenie knižnej sútaže 😇 ďakujem za spoluprácu, teším sa o rok 😇 Pekne sviatky prajem 🐣

siiiiska
29. mar 2024

Dnes to bolo ľahké ďakujem vám za napovedy veľmi pomohli

liberi
29. mar 2024

Ďakujem všetkým za cenné rady, nápovedy, prežili sme skvelý knižný mesiac. O rok dovidenia, dočítania, milí čitatelia a milé čitateľky!

alenka987
29. mar 2024

@martinkakontova Ahoj nemozem my pomoct z tou autora slovenskeho hladala som a neviem najst a z tych inycialov som zufala .Vojnovy cat veteran .

aduskalac
29. mar 2024

@alenka987 autor Juraj červenak ?

aduskalac
29. mar 2024

@alenka987 a musíš hľadať postavu vyskytuje sa v každej serii

ntlnmth
30. mar 2024

Ahojte aj ja vam dakujem za skvele napovede, ktore mi nekutocne pomohli, no s tou pohladnicou hra o trony si neviem rady. Ak je spravne meno s inicialami JL tak mi to neberie, neviem prečo. Vedeli by ste mi prosim napisat do spravy spravne?

niky7777777
30. mar 2024

@ntlnmth Nemá iniciály JL ale JB 🙂

zardanka
30. mar 2024

@ntlnmth mne to zobralo s iba krstnym menom J…

niky7777777
30. mar 2024

@zardanka Hej, lenže ak dáva JL iniciály, tak či nemyslí Jamieho...

zardanka
30. mar 2024

@niky7777777 aha..no toho nech nedava 😉

sara_vanesa
30. mar 2024

posledna kniha velmi lahka pre tych co nevedia tak ciapocka ju alebo jeho pozna velmi dobre

sara_vanesa
30. mar 2024

dufam ze to aspon niekomu pomohlo

avalsorim
31. mar 2024

Ďakujem dievčatá za pomoc. Bez vás by som to nedala.