Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Dnes veľkolepé, milé zakončenie. Azda môžem napísať, že autorka B. N. o tejto postave napísala krásny príbeh a bolo to aj sfilmované v roku 1971.
indícia: čo tu jačíš ako V....... pri splave
zaver najlahsi 🤗
Ja dnes vôbec netuším. Snažím sa nejako nahadzat do google vaše nápovedy a stále neviem na nič prísť. :/
Ďakujem Vám za vašu spoločnosť ja som sa zapojila prvý krát, je fajn ako ste vedeli pomôcť super indíciami... som lustrovala niektoré knižné diela o dušu 😅.... mesiac mi ubehol oveľa, oveľa rýchlejšie...
Už som to našla. Ďakujem vám veľmi pekne za všetku pomoc, ktorú ste sem písali vo veľa veciach ste mi moc pomohli. Prajem všetkým veľa šťastia pri losovaní. ❤️
Vdaka baby 👌🥂
Ďakujem dievčatá, bolo to super <3 prvý krát som sa prihlásila a aj ma to bavilo. Držím vám palce ( ale hlavne sebe :D )
Dnes som zase mimon 😅 neviem ci je to nočnou hodinou ale nemám ani potuchy
Dobre už som na to prišla. Ďakujem miliónkrát za každú pomoc. Ste super verím,že sa vidíme o rok. Držím vám všetkým palce
Autorka B.N,film z roku 1971,postava sa volá rovnako ako dielo.
Ďakujem za spoluprácu.
Celý mesiac som žasla, ako vám to niektorým páli. Ďakujem za pomoc .
Dievčatá dakujem pekne za všetky Vaše nápovedy. Naozaj niekedy to zaplo hneď a inokedy som blúdila ale vďaka Vám sa mi to podarilo. Úžasne aký máte prehľad. Držím Vám palce
Ďakujem za úžasné nápovedy a skvelú skupinku, ktorá tu vznikla. Je super, že i v dnešnej dobe si vieme takto pomáhať a vďaka Martinusu som spoznala mnoho zaujímavých kníh 🙂
Za kým išla červená čiapočka? 🧐
@franculkua česká autorka, iniciály napísané v predchádzajúcich komentároch, postava sa volá ako kniha...
Dakujem vsetkym za pomoc❤️
Ďakujem zo srdca za pekné strávený mesiac. Ste úžasne a vaša pomoc stále potešila. Prajem veľa šťastia pri losovaní a požehnané Veľkonočné sviatky😉
Tak sme na konci 🥲 až mi je smutno z toho. Ďakujem za nápovedy, niekedy by som sa bez nich naozaj nepohla 🙏
Vidíme sa o rok 😉👌❤️
dievčatá, ste úžasné ♥ Ďakujem každej jednej, ktorá bola nápomocná. Bol to skvelý mesiac, bude mi chýbať každodenné pátranie po knižných postavách... Držme si navzájom palce, snáď niektorá z nás vyhrá 📓🎁🎉
Tak dnes aj bez toho aby som sem isla po napovedu...nedufala som ze to bude to co si myslim no skúsila som a vyšlo to..riadne sommsi pozrela stopy, studnu a ten dom kosik s hubami noo dnes veru som sa potesila...citala som len deťom o tomto 😅
Ďakujem ze som tu nasla spravne odpovede kedze niektoré knihy som vôbec nečítala a nemala potuchy...pekny vikend a drzim nam palce ✊🏼
Ďakujem za super napovedy. Drzim vsetkym palce a prajem krasne sviatky
Tak sme doputovali do konca. Smutno mi veru bude.
Ďakujem vám všetkým za nápovedy, bez ktorých by som sa v niektoré dni nepohla.
Vidíme sa o rok
Aj ja sa chcem poďakovať všetkým ktorí písali nápovedy, bez nich by som určite nevyriešila všetky. 🙂🤗🍀🙋
Dievčatá môže niekto do ip včerajšiu odpoveď .🙏
Dnes to uhádli moje 8-rocne dvojičky hneď 😃. Ďakujem aj ja za nápovedy, ste skvelé. Teším sa o rok.

Ďakujem vám pekne za všetky nápovedy ktoré ste sem písali bez vás by som to nesplnila