Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Knihu som už zazrela v par kníhkupectvách ale nieje to nič pre mňa
dnes mi to síce nezobralo na prvýkrát, ale len preto, že som zle napísala meno autorky. Inak ľahké. Veľmi známa séria kníh.
@demografka Tak tak. Tiež som ani jednu nečítala a ani nemám ten úmysel, nie som na také limonádové knihy, ale tie obálky sú veľmi pekné a všade som ich v kníhkupectvách registrovala...
káva Kodaň
Čo znamená knižný svet? Krajina, žáner, niečo ako Narnia?
poradite?, ja viem co to je ale neberie mi ani prvy titul (rovnaky ako filmova seria) ani nazov svetovej serie (ani som netusila ze taka je inac)
Musíte napísať miesto kde sa odohrával dej knihy z obrázka, nie názov knihy ale miesto preto knižný svet 🙂
miesto zobrazene na obrazku je situovane v celku,ktoreho meno je spravnou odpovedou 🙂
@taly28 musim povedat ze velmi zla "napoveda" lebo nie je dobra a preto mi to aj nesedelo - som milovnik tohoto zanru a mam to nacitane aj pozrete asi 5x.
Je to len jedno z miest kde sa odohorava dej, stale by som tak odpovedala tak ako som odpovedala - nazvom kontinentov a nie tymto co mi vzalo.
Za mňa zbytočne mätúce. Pri tejto nápovede by som, ako človek čo ti videl aj čítal, čakala inú odpoveď 😁
Ale tak na 3x správne 🙈
Ja teda netuším, vôbec sa nechytám ☹
Pre nečitateľov tejto knižnej série, je to trochu hlavolam, ale po 30 minútach sa podarilo🤯🤦😁, skvelé až .na to, že meškám do práce 🤦🤦🤦
Názov je sídlo kde je zima držte sa toho a nájdete ja som googlila a našla podľa toho dcéra mi povedala názov serialu
ďakujem za indície, aj keď som nečítala a nevidela nič z tejto série, vďaka vám som sa pomaličky dostala k správnej odpovedi 🙂
Dnes zatiaľ neviem, ale uvidíme, čo pribudne o 12tej...
Netuším zatiaľ
No, ak to bude dáka fantasy séria, tak to len gugliť, netuším, keďže ten žáner absolútne nemusím.
@stvura oni sa ale pytaju na konkretne miesto kde sa to odohrava nie na nazov diela 🙂 ....inak pre tich co pozerali je to jasne asi hned, ten vozicek, strom a vlci.... Horsie kto to nepozna ale aspon napoveda je to velmi znama seria, na tom konkretnom ktore chcu vediet do odpovede je velka zima preto za podla neho aj vola...
Je to sídlo rodiny S....,a v názve má ročné obdobie keď sneží
no na 150ty krát sa mi to podarilo... kokos tiež je to neskutočne mätúce... napíšu knižný svet... och
Ja presne viem čo od začiatku a nechce mi to zobrať, tak mi to vysvetlite, či to mám napísať v angličtine?
@isabella31 ja som napísala v slovenčine
@majka35 sranda, napísala som to v angličtine a zobralo mi., sranda😂
tiež mi zobralo v angličtine, ale nebyť vašich nápovied, tak som dnes stratená
No zapotila som sa, ale mam…ja tak neznasam ten serial 😀😀 v slovencine mi zobralo

@michala.s veru vsade boli na ociach