icon

Martinus: Zažite knižné putovanie naplno

zuzula777
4. mar 2024

Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂

Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂

demografka
4. mar 2025

@michala.s veru vsade boli na ociach

kikikat
4. mar 2025

Knihu som už zazrela v par kníhkupectvách ale nieje to nič pre mňa

pietra
4. mar 2025

dnes mi to síce nezobralo na prvýkrát, ale len preto, že som zle napísala meno autorky. Inak ľahké. Veľmi známa séria kníh.

niky7777777
4. mar 2025

@demografka Tak tak. Tiež som ani jednu nečítala a ani nemám ten úmysel, nie som na také limonádové knihy, ale tie obálky sú veľmi pekné a všade som ich v kníhkupectvách registrovala...

martinkakontova
4. mar 2025

káva Kodaň

kikikat
5. mar 2025

Čo znamená knižný svet? Krajina, žáner, niečo ako Narnia?

njak
5. mar 2025

@kikikat vyzerá to na Game of thrones, ale nič mi nesedí

majka35
Autor odpoveď zmazal
stvura
5. mar 2025

poradite?, ja viem co to je ale neberie mi ani prvy titul (rovnaky ako filmova seria) ani nazov svetovej serie (ani som netusila ze taka je inac)

taly28
5. mar 2025

Musíte napísať miesto kde sa odohrával dej knihy z obrázka, nie názov knihy ale miesto preto knižný svet 🙂

yena13
5. mar 2025

miesto zobrazene na obrazku je situovane v celku,ktoreho meno je spravnou odpovedou 🙂

stvura
5. mar 2025

@taly28 musim povedat ze velmi zla "napoveda" lebo nie je dobra a preto mi to aj nesedelo - som milovnik tohoto zanru a mam to nacitane aj pozrete asi 5x.
Je to len jedno z miest kde sa odohorava dej, stale by som tak odpovedala tak ako som odpovedala - nazvom kontinentov a nie tymto co mi vzalo.

dooodka
5. mar 2025

Za mňa zbytočne mätúce. Pri tejto nápovede by som, ako človek čo ti videl aj čítal, čakala inú odpoveď 😁
Ale tak na 3x správne 🙈

adik64
5. mar 2025

Ja teda netuším, vôbec sa nechytám ☹

duracelka13
5. mar 2025

Pre nečitateľov tejto knižnej série, je to trochu hlavolam, ale po 30 minútach sa podarilo🤯🤦😁, skvelé až .na to, že meškám do práce 🤦🤦🤦

aduskalac
5. mar 2025

Názov je sídlo kde je zima držte sa toho a nájdete ja som googlila a našla podľa toho dcéra mi povedala názov serialu

marrs
5. mar 2025

@aduskalac tak to vobec dnes netusim...

majka35
5. mar 2025

ďakujem za indície, aj keď som nečítala a nevidela nič z tejto série, vďaka vám som sa pomaličky dostala k správnej odpovedi 🙂

niky7777777
5. mar 2025

Dnes zatiaľ neviem, ale uvidíme, čo pribudne o 12tej...

barillaveronika
5. mar 2025

Netuším zatiaľ

niky7777777
5. mar 2025

No, ak to bude dáka fantasy séria, tak to len gugliť, netuším, keďže ten žáner absolútne nemusím.

1mina
5. mar 2025

@stvura oni sa ale pytaju na konkretne miesto kde sa to odohrava nie na nazov diela 🙂 ....inak pre tich co pozerali je to jasne asi hned, ten vozicek, strom a vlci.... Horsie kto to nepozna ale aspon napoveda je to velmi znama seria, na tom konkretnom ktore chcu vediet do odpovede je velka zima preto za podla neho aj vola...

aduskalac
5. mar 2025

Je to sídlo rodiny S....,a v názve má ročné obdobie keď sneží

tatiana1329
5. mar 2025

no na 150ty krát sa mi to podarilo... kokos tiež je to neskutočne mätúce... napíšu knižný svet... och

stvura
5. mar 2025

@1mina ono sa to odohrava na roznych miestach, hned na zaciatku aj filmu mas mapu - kludne mrkni, takze pre mna matuce dat tam do popisu ze "svet". Ono "svet" su tie dva kontinenty, toto je len jedno zo sidiel jednej rodiny.

isabella31
5. mar 2025

Ja presne viem čo od začiatku a nechce mi to zobrať, tak mi to vysvetlite, či to mám napísať v angličtine?

majka35
5. mar 2025

@isabella31 ja som napísala v slovenčine

isabella31
5. mar 2025

@majka35 sranda, napísala som to v angličtine a zobralo mi., sranda😂

10zabka
5. mar 2025

tiež mi zobralo v angličtine, ale nebyť vašich nápovied, tak som dnes stratená

jeennyv
5. mar 2025

No zapotila som sa, ale mam…ja tak neznasam ten serial 😀😀 v slovencine mi zobralo