icon

Martinus: Zažite knižné putovanie naplno

zuzula777
4. mar 2024

Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂

Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂

demografka
10. mar 2025

@lilien1914 aj ja tak, trpezlivo som hladala nazov druhej casti a mapu a nasla som... bez bab a rad som v tejto oblasti stratena

nerfka
10. mar 2025

@demografka ja teda neviem myslím že knihu mám, aj mapu, ale nič na V na nej nevidím...

miskasiska
10. mar 2025

@nerfka Ja to tiež neviem nájsť ☹

barillaveronika
10. mar 2025

Neviem ako vám napísať pomôcku. Napíšem teda postup ako som to našla ja. Do Googlu som si dala Romancu fantasy knihy ( a hľadala som v nazve kvet ) autorka má dve priezviska ( alebo dve mená ). Podľa knihy som si našla ďalšie knihy zo série ( je to 4. Séria ) a zase do Googlu som si dala názov druhej knihy a slovo ukážka. Našlo mi ukážku kde je mapa a z tej mapy hneď prvé miesto to bolo.

niky7777777
10. mar 2025

Ale nie, zase môj najneobľúbenejší žáner fantasy... A ja, že prečo mi to nejde uhádnuť. Vďaka baby za pomôcky, len vďaka vám sa ku tomu nejak dopracujem.

miskasiska
10. mar 2025

@barillaveronika Ďakujem veľmi pekne za nápovedu, toto bola detektívna práca 🙂

demografka
10. mar 2025

@nerfka ak mas mapu tak na severozapade, mapa je v uvode druhej knihy

zardanka
10. mar 2025

@barillaveronika dakujem 🙂 inak by som to nedala..

stvura
10. mar 2025

no dnes to bola dobra pakaren, akoze toto necitam vobec, po dlhom patrani som to dala, ukazka uplne nafigu, napoveda nula bodov - pozor, mapy su vsade ine, takze pozrite konkretnu 4 knihu a jej mapu lebo inac to nenajdete

macik166
Autor odpoveď zmazal
dooodka
10. mar 2025

@stvura ohhh vďaka ti, ozaj veľmi pekne ďakujem, pre nás, čo toto nieje moja šálka kávy. Ak by si nenapísala, že konkrétne 4-tý diel, tak by som to asi ani do konca marca neuhádla 🤣🙂

kikundela
10. mar 2025

@pepina456 ani ja

dorothee
10. mar 2025

Tak tu som bola uplne mimo.Nikdy by som to neuhadla 😂 vdaka zeny

michellemary
10. mar 2025

@dorothee podobne. 🙂 Dva knižné žánre vôbec nečítam: sci-fi, a fantasy 😂

yena13
10. mar 2025

Aj ja dakujem,dnes to bol pre mna boj 😀

andrii
10. mar 2025

@barillaveronika a dala si to po česky, alebo po slovensky? Ja to už hodinu skúšam všetko možné z tej mapy a nic

martinkakontova
10. mar 2025

ahoj prosím ťa barillaveronika je to Sarah Janet Maas ?

martinkakontova
10. mar 2025

ahoj prosím ťa barillaveronika ako sa volá tá autorka ?

lexie3
10. mar 2025

Dnes to bol riadny záhul. Pol dňa mi dalo kým som sa dopracovala k odpovedi 🙈 Ja som hľadala od autorky v uplne inej sérii ako bolo treba ale nakoniec som sa k tomu dopracovala 😅

lenka5445
10. mar 2025

Mesto sa začína na písmeno V…… ☀️

niky7777777
10. mar 2025

@barillaveronika Tak našla som to presne podľa teba. Toto bolo mimoriadne ťažké. Neviem, fantasy je podľa mňa žáner, ktorí ľudia buď milujú alebo neznášajú, nie je to niečo čo je vo "všeobecnom povedomí", takže toto je od Martinusu dosť drsné, že nám dávajú hádať práve pri fantasy miesto a nie autora alebo knihu :D

kajkajanka
10. mar 2025

žienky, mne neberie nič a neviem, čo už zadať. Asi idem mimo

gabuliik
10. mar 2025

Ja dneska ani tuk

viky7
10. mar 2025

@gabuliik ja by som nemala absolutne ziadnu sancu na toto prist.... o autorke som nikdy nepocula, ani o knihach ... nasla som ale uplne polopatisticku napovedu ako na to 😂 ale teda neviem, asi sa to v skupine nemoze takto uplne kazit ?

gabuliik
10. mar 2025

@viky7 dakujem,uz mam ... 🥴 Ale teda mimo mna toto islo,ale ze uplne 🙈

april171
10. mar 2025

Toto nemám šancu, na mape je asi 30 miest a na V iba jedno a to mi neberie. Aj keď vôbec netuším, či je to dobrá séria, ona ich má viac. Ja som ani netušila, že existuje čosi ako fantasy romance, no čo už, stará som.

marrs
10. mar 2025

Tak dnes to vzdavam. Oficialne som tupa 😄 a ani neviem googlit kokos. Kaslem dnes fakt na to

kikikat
10. mar 2025

Skúste zadať do vyhľadávača Rhysand kniha kde sa odohráva ,mne to našlo hneď začína to na V

simsica
10. mar 2025

@kikikat toto je super napoveda

martinkakontova
10. mar 2025

kikikat ďakujem pomohlo