Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Dnesna hadanka ma v nazve iba 4 cislice a.priklad z napovedy je symbolom toho,ako moc dokaze pokrutit pravdu. Autor je Brit
Dnes to išlo ľahko, autora poznám 😁
Ano,suhlas.Tieto starsie knihy sa hadaju lahsie.Vcera to bolo tazke.
Dnes to bola ľahká kniha a súhlasím tie staršie knihy a klasiky sa hádajú ľahšie 🙂
Ja neviem či len ja mám taký pocit,ale keď uhadnem na prvý pokus tak je to také nezáživné
@kikikat ja som z opačného tábora, mne sa vždy uľaví. 😂
Môžte poradit prosím
Dnes ľahučké, na prvú šupu, krásna šifra.
Dnes som to dala okamžite len podla obrazku
@barillaveronika Ani by som nepovedala, že staršie. Minulý týždeň bola nová česká autorka, nič z jej kníh som zatiaľ nečítala a uhádla som to tiež hneď, lebo bola dobre spravená tá šifra, hneď mi to evokovalo les v dome a iba som to dala do vyhľadávača. Alebo keď bola tá séria romantických kníh, tiež som žiadnu z nich nečítala a dala som to na prvú dobrú, ale bolo to veľmi dobre spravené, že to proste človek našiel, resp. registroval z kníhkupectiev. A bola tam aj slovná šifra ako tretia nápoveda, takže keby niekto stále nevedel, dal by si to spojenie do googlu a už to má. Pri tých fantasy knihách je to ťažké preto, že sa nepýtajú na autorov či knihy, ale na miesto. A kto nemá rád fantasy, tieto knihy obchádza. Nehovoriac, že nemajú nejaká rozpoznateľné obálky (ako tá spomínaná minulotýždňová romantická autorka, či aj dnešné dielo). Keď prechádzam okolo fantasy oddelenia, to je všetko na jedno kopyto obrazovo, buď sú tam draky, elfovia, škriatkovia, sexi ženy, meče, ohne, proste nič, čím by sa jeden autor odlišoval od druhého.
Dnes pohoda. 💎
Mna by uprimne zaujimalo, ako sa vam podari z prveho obrazku zistit odpoved. Dufam, ze studujete kriminalistiku, praujete pre policiu, statnu spravu alebo na migracnom, pripadne robite v sluzbach sukromneho detektiva. Prisaham, ze vas je na nieco ine skoda 😂
@kikundela ďakujem pomohlo
Dnes je to zase ľahké 🙂 môj obľúbený film
Je to žena, inicialky sedia
Dneska fakt ľahučké 🙂
Dnes super,presne.Dnes by som ani dalsie napovedy nedavala zatial.Rozmyslajte o filmovej postave plus indicie na obrazku,Londyn,vino,cigarety.Inicialy sedia.
dnes je to jasne, len nechapem preco to museli spotvorit s "ova"
jej moja oblubena postava, tie inicialky pomohli
Teraz som sa k tomu dostala, dnes ľahučké a mám ju rada😊
Ja sa vôbec nechytám, prosím viete dať ešte nejaké napavedy? 🙏 Ď.
@kittykat22 ja dávam väčšinu úloh hneď po polnoci 😀 keď som tie knihy reálne prečítala, stačí naozaj len pohľad a viem.

@marrs aj ja, toto sa mi doteraz nikdy nestalo. Nedokážem asi ani trafiť správnu sériu kníh 😁, nakoľko je to veľmi plodná autorka podľa toho, koľko kníh mi našiel Google.