Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@10zabka ja tipujem preto RY, že tam mala hrdinka 2 drakov, čierneho a zlatého
@duracelka13 tak toto mi na um nezišlo... pošlem teda aj túto odpoveď, ďakujem ti 🙂
@njak napíš odpoveď na link www.martinus.sk/anotacia
@yena13 presne tak, minulý rok bola tiež v knižnej šifre
Najľahšie tohto roku 🙂
@dooodka ja som vobec necakala,ze daju taketo nieco😍
Ja som si nebola ista,ci si spravne myslim,tak sim sem nakukla a ked sim precitala prispevok od @kacenka1302, povedala som si,ze skusim,ze to moze byt celkom recesia a vyslo to 😀
Pre tych,ktorym by sa zisla napoveda: hladame postavicku z detskej americkej literatury. Ma 5 kamaratov a klucovy je ten med. Myslim,ze v nasich koncinach ju pozname najma na zaklade jej animovanej verzie.
Ja som tiez len tak z recesie tipla podla napovedy a trafila som 😀
Dnes raz - dva 😊
Dnes to bolo ľahké
dnes hadam nikto nebude potrebovat napovedu - kedze vsetky tu mame deti a urcite sme im to citali alebo to pozerali v telke
Dnes rýchlovka 👍
Dnes za sekunduuuu 😉 Jupiiii
Ozaj, ak budete kupovat knihy eshopom - kvoli pripadnej vyhre - nechavate si FA? Ako dokaz nakupu, ci?
yena13 ďakujem pomohlo
Dobre ranko, dnes je tobpre mna cista nistalgia 🙂 moja srdcovka,velmi ma potesila tato dnesna sifra 🙂
Knizne miestno je domovom kniznej postavy zo sveta fantasy. Je to pevnost kde sa stretava trening aj magia. Hlavna postava,ktora je spojena s tymto miestom ma specificku farbu vlasov,je najomny vrah,ale neazbija za peniaze ludi, v znaku ma vlka a kazdey jeho kon ma to iste meno. Este jeden tip: nazov miesta odporucam skopirovat 🙂

@duracelka13 podľa mňa autor Ch.P. 🤔