Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@isabella31 aj pre ostatnych, treba hladat medzi dielami z dielne autora od nasich severnych susedov
Super napoveda..inak je aj taky serial
Ja som uplne mimo,pockam na dalsiu napovedu asi 🙈
@lilien1914 neviem kde som ich nasla bud tu alebo v druhej skupine predpokladam zes te to uz vylustila
@10zabka
@duracelka13 podla vas autor R.Y.?
@lilien1914 áno
@10zabka síce aj tak neviem prísť nato kto to je ale v pohode - dakujem
Ahoj. Dnes totalne neviem najst odpoved... aj som googlila, aj v ramci Vasich napoved... no nechapem
Z vašich nápovied som zistila autora, knihu alebo teda sériu, ale nikde sa žiaľ neviem dočítať toho knižného miesta, ktoré putovanie od nás chce :(
Ja to pisem ako janka z Bratislavy a neberie mi to.... Co robim zle? Mam meno hrdinu a miesto odkial pochadza
To miesto je dvojslovny nazov ( mne to evokuje Koh Samui)
tak je to polsky autor, hladame konkretne miesto kde bol hlavny hrdina trenovany a ktore neskor monstra znicia
yena13 ďakujem pomohlo
Dnes tiez pekna vec 🙂 je to starsi titul, ja som ho nasla kedysi u totca v kniznici,tak je to pre mna taka viac muzska literatura, kniha je 1.dielom serie. Dej hovori o vyznamnych udalostiach historie krajiny zapadajuceho slnka a nazov je menom pre hodnost bojovnika,ktory je pre tuto krajinu typickym. Cize sa odrazte od vseobecneho nazvu bojovnika v krajine zapadajuceho slnka a hladajte jeho vojensku hodnost. To je nazov knihy.
Ja len dodam ze prednedavnom vysla v novom,krasnom prevedeni 🙂

Tak teraz neviem či zbytocne tapam v jednej knihe🤔 myslím si že je správna a nie trafiť to miesto ,