Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
posledná egyptská kráľovná a umelo vytvorený človek - hororová postava (napr. z filmu van Helsing, seriál Adamsovci)
Akoze ale uz ma to nebavi, kopec knih, ktore som v zivote nevidela, ani nezaregistrovala, klasiky na zaciatku boli super, alenprestava ma to bavit, ked musim kazdy den patrat, lebo vobec netusim a to citam vela
@msnesquik tak napíš na martinus a nie nám. my tu hrú neovplyvníme. ja som uhadol samostatne doteraz len dve knihy a nereptám, mám na háku. aj keby tu dali kamasútru či 50 odtieňov sivej :D
budete dávať foto knižnej hre, ktorá sa hra v kamennej predajni?
@michaellad Najznámejšia egyptská kráľovná a stvoriteľ monštra , ktorému dal život blesk
@vinyfred ďakujem za napovedia knihu ale neooznam
@msnesquik tak napíš na martinus a nie nám. my tu hrú neovplyvníme. ja som uhadol samostatne doteraz len dve knihy a nereptám, mám na háku. aj keby tu dali kamasútru či 50 odtieňov sivej :D
@caladan no mne to skratka trochu vadi, asi som sa kus rozvasnila 🙈 ale myslela som to tak, ze rada na to pridem sama a nie ze musis citat tu a ptm guglit a o knihe som vlastne nikdy nepocula..chapete, nemam taku radost, ako ked na to pridem sama 🥲
Ďakujem za nápovedy všetkým, v živote som o tejto knihe ani nepočula a ani o autorke.
@caladan no mne to skratka trochu vadi, asi som sa kus rozvasnila 🙈 ale myslela som to tak, ze rada na to pridem sama a nie ze musis citat tu a ptm guglit a o knihe som vlastne nikdy nepocula..chapete, nemam taku radost, ako ked na to pridem sama 🥲
@msnesquik Súhlasím. Ja veru čím ďalej tým viac využívam MK, chat GPT 😁 A aj tá je už v koncoch. Boli roky, keď som sama neuhádla len zopár kníh. Je to už skôr o marketingu, aby pritiahli ľudí do predajní a aby sa predávali aj nové knihy. Konkurencia je veľká. Na druhej strane, mňa by potešilo ak by to bolo hlavne o kvalitnej literatúre. Nie o "najobľúbenejšej, napredávanejšej". To väčšinou nezaručuje kvalitu 🫤 Rada sa nechám inšpirovať, aj včera som si kúpila jednu tohtotýždňovú hádanku. Ale dnes už fakt píše každý, kto vie narátať do 5 a tak to aj vyzerá. Je ťažké nájsť naozaj dobre napísanú knihu. Nejde len o dobrý príbeh, o vytvorenie napätia, ale skutočné majstrovstvo spisovateľa. Takých je ozaj málo 🫤
ms@nesquik máš pravdu. Preto sa stále rada vraciam k starším knihách.
@msnesquik Súhlasím. Ja veru čím ďalej tým viac využívam MK, chat GPT 😁 A aj tá je už v koncoch. Boli roky, keď som sama neuhádla len zopár kníh. Je to už skôr o marketingu, aby pritiahli ľudí do predajní a aby sa predávali aj nové knihy. Konkurencia je veľká. Na druhej strane, mňa by potešilo ak by to bolo hlavne o kvalitnej literatúre. Nie o "najobľúbenejšej, napredávanejšej". To väčšinou nezaručuje kvalitu 🫤 Rada sa nechám inšpirovať, aj včera som si kúpila jednu tohtotýždňovú hádanku. Ale dnes už fakt píše každý, kto vie narátať do 5 a tak to aj vyzerá. Je ťažké nájsť naozaj dobre napísanú knihu. Nejde len o dobrý príbeh, o vytvorenie napätia, ale skutočné majstrovstvo spisovateľa. Takých je ozaj málo 🫤
@maya_hi neviem čo sa nad tým tak vzrušuješ.jednoducho nehadaj.napíš autorom knižného putovania a nie nám tu na MK.my s tým nič neurobíme.
@maya_hi neviem čo sa nad tým tak vzrušuješ.jednoducho nehadaj.napíš autorom knižného putovania a nie nám tu na MK.my s tým nič neurobíme.
@anonym_f420c0 veď od teba nič nechcem 😏 to už sa človek nemôže pozastaviť a zamyslieť? Veď je víkend. Teraz nehádame. Ukľudni sa 🧘♂️
Ženy ja nechápem, že sa ešte aj tu dokážete pohádať
@anonym_f420c0 veď od teba nič nechcem 😏 to už sa človek nemôže pozastaviť a zamyslieť? Veď je víkend. Teraz nehádame. Ukľudni sa 🧘♂️
@maya_hi však ja kľudná som🤣.ty sa tu vzrusujes
Akoze ale uz ma to nebavi, kopec knih, ktore som v zivote nevidela, ani nezaregistrovala, klasiky na zaciatku boli super, alenprestava ma to bavit, ked musim kazdy den patrat, lebo vobec netusim a to citam vela
@msnesquik mne osobne sa paci, že sú tam aj knihy čo som nečítala. Aspoň má to inšpiruje k tomu, čo chcem čítať - o nejakých knihách som nepočula, ale teraz už sú na mojom vianočnom zozname :D
Dneša je jedna z mojich obľúbených v zbierke :D napovedá: je to kniha o detskom domove a deti v ňom, ktoré nie sú úplne bežné deti. Detský domov je na ostrove, ta dúha hovorí o Tom aké partnerstva vyhľadáva hlavná postava aj keď tento vzťah je v knihe spomenutý ozaj len okrajovo.
Oh a odpoveď mi zobralo len v slovenčine, anglický názov knihy úplne ignorovalo
Viem o akú knihu ide ale mne to nechce zobrať názov v slovenčine..
Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej
Tak potom netuším
"Sídlo pri modrej vode", 1.diel série, r.2022, tento rok vyšiel 2.diel série, krstné meno spisovateľa sú 2 písmenká
povedzme že tá pláž dole nie je pláž ale označenie časti pevniny pri mori…
a toto konkrétne (v slovenskej verzii) je veľmi slávne francúzske územie pri mori a súvisí s farbou mora
po 10 minutovom hadani sa s AI, a postupnym pridavanim indicii z obrazku, aj tu z MK, sa mi podarilo dopracovat k spravnemu nazvu.
dakujem

@msnesquik úplne zbytočný komentár