Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
@biba_18 Ďakujem , mááám .... Ja som si nazov preložila sama , preto v nom bola chyba , ale okopirovaný z MArtinusu ...TOP ...dakujem ešte raz....A určite si ju aj prečítam , aj dvojku ...
@vinyfred knizku odporúčam. Je jedna z mojich najobľúbenejších, dej je naozaj krásne opísaný, decká sú tam úplne úžasné a veľmi sa mi páči, že hlavná postava nemá 18 rokov. Čítam ju ozaj pravidelne, oplatí sa 🙂
uz som bola v koncoch tak som nasla podla zoznamu knih na stranke martinusu z roku 2022
Ja dnes ani tuk. Ani napoveda mi nepomohla 🙈
absolútne nič mi nenapadá a nič mi nenašlo. Poradte mi prosím.
@mirasierra ak ti už nič z toho čo bolo napísané nepomohlo - tak potom už neviem čo ti poradiť ...
@mirasierra napr. skús farbu mora
@mirasierra detske fantasy, ten dom je na obalke, farba mora...
uz mam dakujem vám
@mirasierra prosim ta co to je 🤦♀️
@kikundela https://letmegooglethat.com/?q=knizka+dom+na+po... skus tak treti stvrty odkaz
Až teraz vidím , že som skoro nič neprecitaka. Absolútne sim nevedela, knizku som v zivote nevidela
a toto konkrétne (v slovenskej verzii) je veľmi slávne francúzske územie pri mori a súvisí s farbou mora
@biba_18 výborná nápoveda. Ďakujem.
Nie priezvisko + kvet
Je to veľmi známa kniha 🙂 a už ma predbehol niekto s indíciou.
Nie priezvisko + kvet
@anonym_585d4f môžeš mi pomôcť,ako to myslíš nie priezvisko + kvet, nepochopila som to
@anonym_585d4f môžeš mi pomôcť,ako to myslíš nie priezvisko + kvet, nepochopila som to
@lexi91 ty sa nejako volas, mas nieco a priezvisko, mno a to o co tam ide, je to nieco, nie priezvisko. To uz mas prve slovo. Druhe slovo je kvet. Tak si treba dosadit, napr, fialka, gerbera atd. az najdes ten spravny
@lexi91 ty sa nejako volas, mas nieco a priezvisko, mno a to o co tam ide, je to nieco, nie priezvisko. To uz mas prve slovo. Druhe slovo je kvet. Tak si treba dosadit, napr, fialka, gerbera atd. az najdes ten spravny
@elanor super pomôcka, veľmi mi pomohla, ďakujem 😊 .. je to taká klasika, myslím, že niekedy to bolo aj povinné čítanie ešte v roku pána, keď som chodila na strednú 😀

Pomooooooc.....🙂 mám názov a neberie mi ho po slovensky ... uz som zufalá 😀