Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Zdravím, vedel by tu niekto zaslať hadanku z kníhkupectva?
Prvá ma trochu potrápila, ďalšie dve úplne jednoznačné 🙂
Kedy sa bude hádať tá čo je na predajni?
Kedy sa bude hádať tá čo je na predajni?
@kikikat Od pondelka 6. októbra v nich každý týždeň nájdeš novú knižnú hádanku. Hádaš priamo na mieste a my každý týždeň vyžrebujeme 20 výhercov (1 kníhkupectvo = 1 výherca alebo výherkyňa). Nová hádanka pribudne vždy v pondelok a spolu ich budeš môcť uhádnuť až 3. V kamenných kníhkupectvách hráme do 26. októbra a mená týždenných výhercov zverejníme na hernom webe. Len minule sa to tuším cez qr kód zadávalo, tu na obrázku nič nevidím.
Dnes mi to trochu trvalo ale mám to veľmi mi pomohol ten Louver
@kikikat Od pondelka 6. októbra v nich každý týždeň nájdeš novú knižnú hádanku. Hádaš priamo na mieste a my každý týždeň vyžrebujeme 20 výhercov (1 kníhkupectvo = 1 výherca alebo výherkyňa). Nová hádanka pribudne vždy v pondelok a spolu ich budeš môcť uhádnuť až 3. V kamenných kníhkupectvách hráme do 26. októbra a mená týždenných výhercov zverejníme na hernom webe. Len minule sa to tuším cez qr kód zadávalo, tu na obrázku nič nevidím.
@abbies čiže tu v predajni môžem hádať len keď som práve v predajní
@abbies čiže tu v predajni môžem hádať len keď som práve v predajní
@kikikat Nemyslím si, že je treba hádať len v predajni. Keď bola súťaž v marci, tiež bola súťaž aj v predajniach a vždy bola na tom plagáte uvedená web stránka, kde sa dala napísať odpoveď. Ale pri každej hádanke bola tá webstránka iná. Aj teraz je na tom plagáte, ktorý je postnutý vyššie uvedená webstránka, len je pre mňa ťažko čitateľná.
Pošlite niekto lepšiu fotografiu z kníhkupectva.
V pravidlách súťaže je toto:
Kníhkupectvá - Martinus Knižné putovanie 3
Počas mesiaca október, od 6. 10. 2025 do 26. 10. 2025, budú v kníhkupectvách Martinus zverejnené 3 hádanky, vždy od pondelka do nedele.
Zákazníci môžu tipovať správnu odpoveď prostredníctvom hlasovacích kartičiek, ktoré vyplnia a vhodia do pripravenej urny v kníhkupectve.
Každé kníhkupectvo takto spracuje 3 rôzne úlohy (jednu na každý herný týždeň kampane). Každý týždeň vyhráva 1 zákazník, pričom žrebovanie prebehne vždy v pondelok po skončení herného týždňa.
Dnešná indícia: je to fantasy séria o ľuďoch s magickými schopnosťami. Tí ľudia majú spoločný názov, ktorý súvisí s istým meteorologickým javom.
nie, toto je mimo mňa… 😒 niečo iné ešte? ten meteoroligický jav napr?
Dnes je to knizna seria, ktorá má 3 knihy a je to fantasy, do slovenčiny su zatial prelozene len dve knihy a druha vysla nedávno a ma zeleny obal 😀😀
Dakujem za napovedy.Dnes uplne mimo mna.Nasla som na Martinus stranke medzi fantasy podla indicii tuto.
Dnes je to knizna seria, ktorá má 3 knihy a je to fantasy, do slovenčiny su zatial prelozene len dve knihy a druha vysla nedávno a ma zeleny obal 😀😀
@milos123456 jej dakujem! Vdaka tomu som to uhadla 😀 hoci to mam doma, ale este som to necitala :-P
📌
ako ja som myslela ze je to kniha od A.S polskeho autora s blondavym hercom ale asi nie je...nenapisete mi niekto do spravy co to je lebo dnes skutocne nebudem mat cas to hladat?
@milos123456 jej dakujem! Vdaka tomu som to uhadla 😀 hoci to mam doma, ale este som to necitala :-P
@arawis autorka je žena? A treba napísať názov teilógie, či niektorej časti? Skúšam všetko, ale akosi to nejde. 🫤 tak neviem či som zle trafila, či zadávam nesprávny názov
Ďakujem vám za indície, dnes som sa potrápila, fantasy vôbec nečítam. Indície ma naviedli, ale aj tak som musela dlho hľadať na Martinus stránke.
Za mňa dnes tiež troška trápenie, ďakujem veľmi pekne za indície.
tak ako fakt, toto je mimo môjho žánru, tú knihu by som v živote nezobrala do ruky v kníhkupectve 😏 díky moc
@kikikat Nemyslím si, že je treba hádať len v predajni. Keď bola súťaž v marci, tiež bola súťaž aj v predajniach a vždy bola na tom plagáte uvedená web stránka, kde sa dala napísať odpoveď. Ale pri každej hádanke bola tá webstránka iná. Aj teraz je na tom plagáte, ktorý je postnutý vyššie uvedená webstránka, len je pre mňa ťažko čitateľná.
@simona_307 Na web stránke budú zverejnené mená výhercov, háda sa len v predajni
@maya_hi autor je chlap americky spisovatel okolo 50 rokov ma 😀
@milos123456 tak mňa indície zaviedli úplne inde 😁 ale všetko sedelo. Ľudia s naprirodzenými schopnosťami, ale súvisí to s tieňom 😁, je to tiež trilógia a dokonca druhá časť je tiež zelená 😅 Leigh Bardugo, Trilógia Griša. Ale už som sa pohrabala na Martinuse. Už viem 😁
Prosim poradte aspon iniciali autora ja sa dnes ale absolutne nechytam

No dobre dala som to aj dnes.