Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
tento film na unudil na smrt - v polovici som zaspala...ktovie aka je kniha - moc slovenske nemusim
@stvura kniha bola určite lepšia ako film, film bol taky neúplný, knihu som čítala so zatajeným dychom, ale je pravda, že ma najmenej bavila zo všetkých
Dnes som mimo
Dnes som mimo
@michaellad Citala si vsetko, co tu baby pisali? Je tu tolko napoved, ze vygooglit je to naozaj jednoduche. Kniha plus film, slovensky autor, Tribec, batohy.
fiha, dnes som nato prisla uplne sama, to sa casto nestava 😀 vacsinou potrebujem trosku nakopnut.
velmi mi pomohla ta mapa s oznacenim miesta. Mala som hned isty tip, ale reku pockam do dalsej napovedy, a ta ma len utvrdila, ze je to co si myslim.
Nepamatala som sice presny nazov knihy, s tou mi pomohol ujo googel.
Máte, prosím, niekto aj obrázok z kamennej predajne?
fiha, dnes som nato prisla uplne sama, to sa casto nestava 😀 vacsinou potrebujem trosku nakopnut.
velmi mi pomohla ta mapa s oznacenim miesta. Mala som hned isty tip, ale reku pockam do dalsej napovedy, a ta ma len utvrdila, ze je to co si myslim.
@elanor aj mne to hneď prišlo na rozum, knihu som nečítala, ale film som videla.
@elanor 😂😂😂
zas ľahké…
fiiha, tak toto je ozaj laskomina, lavou zadnou, s prizmurenymi ocami a prstom v nose 😀
Zatiaľ ľahké 🙂 uvidíme neskôr, či sa niekde zaseknem.
Áno dnes na prvý šup stačí sa zamerať na ten jeden predmet a jeho pomenovanie 😁
K napovedi: louvr je veľmi dôležitý, a tie čísla napísané v notebooku sú určitý druh šifry
Dnes som len tak naslepo tipla a trafila som sa 🙂
Rada k dnešnej hádanke: zvyčajne Martinus akceptuje aj anglický názov knihy, ale tentoraz nie.
prvá trojica bez nápovedy na prvú. Uvidíme, či pritvrdia 🙂
Dnes to bolo lahke. Ale ak niekto potrebuje napovedu: Kto namaloval Monu Lisu (priezvisko) a jeho čiselna šifra.
myslím,že dnes je to jednoznačnéé, ale aj tak ma ako prvé napadlo, keď som uvidela Louvre bol Lupin 😀 😀
prosím máte niekto aj šifru z predajne?
Dnes ozaj mega lahké, pozrela dom na pyramidu, hneď dom vedela názov😊
Dnes pohoda

Ak praskne zem, tak sa vytvorí..........
@milos123456 toto je najlepšia nápoveda,hned mi to došlo👍