icon

Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní

dqqq
5. okt 2025

Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂

trikolina
7. okt 2025
@milos123456

Ak praskne zem, tak sa vytvorí..........

@milos123456 toto je najlepšia nápoveda,hned mi to došlo👍

mamickalisticka
7. okt 2025
@stvura

tento film na unudil na smrt - v polovici som zaspala...ktovie aka je kniha - moc slovenske nemusim

@stvura kniha bola určite lepšia ako film, film bol taky neúplný, knihu som čítala so zatajeným dychom, ale je pravda, že ma najmenej bavila zo všetkých

michaellad
7. okt 2025

Dnes som mimo

nekonecna_katastrofa
7. okt 2025
@michaellad

Dnes som mimo

@michaellad Citala si vsetko, co tu baby pisali? Je tu tolko napoved, ze vygooglit je to naozaj jednoduche. Kniha plus film, slovensky autor, Tribec, batohy.

elanor
7. okt 2025

fiha, dnes som nato prisla uplne sama, to sa casto nestava 😀 vacsinou potrebujem trosku nakopnut.

velmi mi pomohla ta mapa s oznacenim miesta. Mala som hned isty tip, ale reku pockam do dalsej napovedy, a ta ma len utvrdila, ze je to co si myslim.
Nepamatala som sice presny nazov knihy, s tou mi pomohol ujo googel.

patka06
7. okt 2025

Máte, prosím, niekto aj obrázok z kamennej predajne?

roseania
7. okt 2025
@elanor

fiha, dnes som nato prisla uplne sama, to sa casto nestava 😀 vacsinou potrebujem trosku nakopnut.

velmi mi pomohla ta mapa s oznacenim miesta. Mala som hned isty tip, ale reku pockam do dalsej napovedy, a ta ma len utvrdila, ze je to co si myslim.

@elanor aj mne to hneď prišlo na rozum, knihu som nečítala, ale film som videla.

brendaa
7. okt 2025

@dqqq "už" som tu, pripájam sa vždy v marci🙂

anonym_d46a5f
Autor odpoveď zmazal
anonym_d46a5f
7. okt 2025
@mimikas

@dqqq ja som tiez len za napovedy a idealne az po 12? Nemozeme take pravidlo? Az ked mame druhu napovedu a niekto nevie mozeme zacat davat napovedy.

@mimikas 🤣🤣

anonym_d46a5f
7. okt 2025
@elanor

@elanor 😂😂😂

biba_18
7. okt 2025

zas ľahké…

vkatush
7. okt 2025
@biba_18

zas ľahké…

@biba_18 a zase sfilmované, inak by som asi nevedela, keďže som nečítala túto známotu 😅

biba_18
7. okt 2025

@vkatush to nás chcú len tak navnadiť ☺️

elanor
7. okt 2025

fiiha, tak toto je ozaj laskomina, lavou zadnou, s prizmurenymi ocami a prstom v nose 😀

larsen
7. okt 2025

Zatiaľ ľahké 🙂 uvidíme neskôr, či sa niekde zaseknem.

aisa777
8. okt 2025

Áno dnes na prvý šup stačí sa zamerať na ten jeden predmet a jeho pomenovanie 😁

anonym_b76a7e
Autor odpoveď zmazal
janagem
8. okt 2025

K napovedi: louvr je veľmi dôležitý, a tie čísla napísané v notebooku sú určitý druh šifry

evareva
8. okt 2025
@janagem

K napovedi: louvr je veľmi dôležitý, a tie čísla napísané v notebooku sú určitý druh šifry

@janagem výborná nápoveda! knihu aj film som videla a nejako mi to k tej knihe nepasovalo… nenapadlo ma to 😄
Dík👍

evareva
8. okt 2025
@evareva

@janagem výborná nápoveda! knihu aj film som videla a nejako mi to k tej knihe nepasovalo… nenapadlo ma to 😄
Dík👍

@evareva oprava: knihu som čítala, film som videla 😂

janagem
8. okt 2025
@evareva

Dík👍

@evareva hahaha, mne to tiež chvíľočku trvalo dnes 😊 som rada že pomohlo

adik64
8. okt 2025

Dnes som len tak naslepo tipla a trafila som sa 🙂

bashka80
8. okt 2025

Rada k dnešnej hádanke: zvyčajne Martinus akceptuje aj anglický názov knihy, ale tentoraz nie.

10zabka
8. okt 2025

prvá trojica bez nápovedy na prvú. Uvidíme, či pritvrdia 🙂

stankadu
8. okt 2025

Dnes to bolo lahke. Ale ak niekto potrebuje napovedu: Kto namaloval Monu Lisu (priezvisko) a jeho čiselna šifra.

lilien1914
8. okt 2025

myslím,že dnes je to jednoznačnéé, ale aj tak ma ako prvé napadlo, keď som uvidela Louvre bol Lupin 😀 😀

abbies
8. okt 2025

prosím máte niekto aj šifru z predajne?

rit
8. okt 2025

Dnes ozaj mega lahké, pozrela dom na pyramidu, hneď dom vedela názov😊

brendaa
8. okt 2025

Dnes pohoda