Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Herry Potter to nebude😂tak pátram dalej,zatial som na to neprišla😅
pomohlo az hladanie na google podla obrazku toho "dementorovho" plasta. Naslo mi podobne vselico, a pri jednom podobnom obrazku bol popis na nemenovanu seriu, tak som jej nazov hodila do googla a uz to sedelo na tu spominane indicie a bolo to ono.
Dakujem vsetkym ste super
Aj ja to už mám tiež stačili iniciály spojené zo zlou viditelnosťou,fantasy a už to bolo,aj ked to nieje vôbec môj žáner.
@milos123456 jej dakujem! Vdaka tomu som to uhadla 😀 hoci to mam doma, ale este som to necitala :-P
@arawis ja som vdaka tvojmu komentu “mamto doma ale este necitala” uhadla 😅😅😅 lebo tiez mam tu knihu prvu doma a este necitala 😅😅😅
akoze toto je zaner co citam...nakoniec som po dlhom hladani nasla - toto malo asi najhorsie napovedy doteraz za tri roky co sa sutaze ucastnim...dakujem, pomohli mi tie inicialy
dakujem za napovedy, bolo to trapenie… zase fantasy 🙄🙄 kazdy rok su v sifre same fantasy… akoby ine zanre neexistovali
@anonym_9c4f6d presne tak! jediné fantasy ktoré môžem, milujem je harry potter… milujem harryho pottera, to tam musíte povedať! 😂 ale to je rozprávka pre mňa, nie fantasy žáner…
Vďaka za napovedy inak by som to nedala
Vďaka kočky. Neškrtla by som si, bez vás. Fantasy ja moc nemusím.
Dnes mi pomohla nápoveda s inicial. autora, ďakujem😊
Treba napísať celý názov prvého dielu, inak mi to nechcelo zobrať.
Inak, ja som našla v googli podľa obrázka - 1 z tých indícií 🙂
❤️🔥
@elanor pozerám dozadu komenty, že aj Ty si tak hľadala, a na ten plášť mi teda našlo iba rozstrapatené vlasy 🙂 Ale iná indícia fungovala
@aliziana naslo mi xy-ty v poradi bodobny obrazok toho rozviateho plasta, a nazov toho obrazka bol nazov serie, tak som ten nazov hodila do googlu, a tam uz ked ukazalo konkretne knihy, sedeli vyssie spomenute napovedy, ze zelena kniha atd...
Žienky ste úžasné...bez vás by som odpoveď nedala
@simona_307 Na web stránke budú zverejnené mená výhercov, háda sa len v predajni
@patka06 To je škoda. Hoci máme v meste predajňu Martinus, nemám sa tam ako dostať. Dúfala som. že sa to bude dať tak ako v marci.

Takto toto ma dalo do vyvrtky😀😀😀😀 som si ugooglila prsty….fantasy take vobeec