Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
No baby ja sa ani dnes nechyTam neviem ci je to tym ze hadam velmi skoro na moje pomery alebo co sa so mnou deje
Pecka, toto som uhádla hneď na prvú šupu aj bez koňa. Ja sem chodím až keď už neviem.
Tak nemám ani tušenia ale že vôbec, možno som o tejto knihe niekde počula ale určite som nečítala.
Toto bolo najľahšie zo všetkých ročníkov. Je to aj rozprávka. Pozerala som ju už 30 rokov dozadu. Video slo nonstop. 😁
Ja zatial vobec netusim 🤷
Prosím tu hádanku z kníhkupectva nemáte odfotenu?
Nikdy v živote som tuto knihu necitala a priznám sa, že som ani nevedela , že taká existuje . 🙄 a to som riadny čitateľ . Ale asi ani nie 😁
Bolo aj viac verzii filmov, ale v jednej hral Jack Black
Tak toto človek musí vedieť aj keď nechce. Napoveda: velký človek zajatý malými ludmi.
Tak toto bola uplna malina😁
Starsi syn(10rokov) ked si sadne za stolik 2,5rocnej,tak mu hovorim,ze vyzera ako.....😂😂😂😂
Dnes je to úplne najľahšie, hneď som sa vrátila do detstva, keď som túto knihu rada čítala.
Bože, dnes to bolo super....vrátila som sa v čase 🤗
Ak už niekto je zúfali najlepšia nápoveda Liliput😁
Dnes super. Zatiaľ je to celkom ľahké uvidíme budúci týždeň
dnes to bolo lahke ale zas som doplatil ze som to nepisal spravne a dokonca ked som hladal nazov tak samotny martinus tam ma preklep 😀
Tak nemám ani tušenia ale že vôbec, možno som o tejto knihe niekde počula ale určite som nečítala.
@maria660 je to rozprávka o človeku, ktorý sa plavil a dostal sa do krajiny veľkých ľudí a potom do krajiny malých ľudí, bola aj sfilmovaná
@anonym_645525 nie je to rozprávka. je to pôvodne dobrodružný román, cestopis.
Dnes veľmi jednoduché
Dnes jednoduché. Čierny kameň - jeho názov a tiež meteorologický jav, ako bol minule pri fantasy 🙂
lezú mi na nervy s tým fantasy…
Ešteže viem tak efektívne googlit. Tieto fantasy veci idú mimo mna

Dnes úplne ľahké, obrázok to úplne vystihuje
@mandy6664 ja sa smejem, že túto by aj môj dvojročný vedel, lebo sme ju čítali nedávno 😂