Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Už su výhercovia ,ja nič .....opäť iba g mail.
Tiež nič, ale bavilo ma hádať knižné tituly. Vyplnila som im tam ten dotazník a napísala im, že by som bola rada, keby častejšie robili takúto súťaž.
@10zabka až jeden😉
@trikolina to áno, ale predsa 🙂 Mňa to neprekvapuje. Všetci známi, ktorým posielam maily, majú portál gmail. Sama som mala azet, centrum aj zoznam, všetky som zrušila. Tipujem, že najviac súťažiacich bolo práve z tohto portálu a viem aj to, že mnohí súťažili z viacerých adries, nielen z jednej (jedna súťažiaca dokonca z deviatich). V inej debate, ktorá tu bola myslím vlani, sa k tomu verejne priznali.
@trikolina to áno, ale predsa 🙂 Mňa to neprekvapuje. Všetci známi, ktorým posielam maily, majú portál gmail. Sama som mala azet, centrum aj zoznam, všetky som zrušila. Tipujem, že najviac súťažiacich bolo práve z tohto portálu a viem aj to, že mnohí súťažili z viacerých adries, nielen z jednej (jedna súťažiaca dokonca z deviatich). V inej debate, ktorá tu bola myslím vlani, sa k tomu verejne priznali.
@10zabka uff to fakt, duplicitné🙈🙊🫣🤔?
Tak mozno nabuduce 😊
A kde su vyhercovia?
A kde su vyhercovia?
@milos123456 dik, uz googlim, na stranke som nenasla, uz mam.. Dakujem.
Ahojte. Vie mi niekto poslať vsetky spravne odpovede do spravy prosim? Alebo su niekde?
Ahojte. Vie mi niekto poslať vsetky spravne odpovede do spravy prosim? Alebo su niekde?
@95katarina98 sutaz skoncila

Martinus zverejnil výhercov, vyhrali ste niekto? My zase nič. Nevadí, aj tak sa tešíme na ďalšiu súťaž.
@patka06 ani ja nic🤷nevadiii,bola to zabava a tesim sa na dalsiu sutaz