icon

Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní

dqqq
5. okt 2025

Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂

Strana
z23
kacenka1302
27. okt 2025
@patka06

Martinus zverejnil výhercov, vyhrali ste niekto? My zase nič. Nevadí, aj tak sa tešíme na ďalšiu súťaž.

@patka06 ani ja nic🤷nevadiii,bola to zabava a tesim sa na dalsiu sutaz

10zabka
27. okt 2025
@patka06

Martinus zverejnil výhercov, vyhrali ste niekto? My zase nič. Nevadí, aj tak sa tešíme na ďalšiu súťaž.

@patka06 tak isto ako každýkrát: nič 🤷

trikolina
27. okt 2025

Už su výhercovia ,ja nič .....opäť iba g mail.

10zabka
27. okt 2025
@trikolina

@trikolina predposledný nie je gmail, ale uniba.sk

larsen
27. okt 2025

Tiež nič, ale bavilo ma hádať knižné tituly. Vyplnila som im tam ten dotazník a napísala im, že by som bola rada, keby častejšie robili takúto súťaž.

trikolina
27. okt 2025
@10zabka

@trikolina predposledný nie je gmail, ale uniba.sk

@10zabka až jeden😉

biba_18
27. okt 2025

@trikolina reálne všetci okolo mňa používajú gmail…

10zabka
27. okt 2025
@trikolina

@10zabka až jeden😉

@trikolina to áno, ale predsa 🙂 Mňa to neprekvapuje. Všetci známi, ktorým posielam maily, majú portál gmail. Sama som mala azet, centrum aj zoznam, všetky som zrušila. Tipujem, že najviac súťažiacich bolo práve z tohto portálu a viem aj to, že mnohí súťažili z viacerých adries, nielen z jednej (jedna súťažiaca dokonca z deviatich). V inej debate, ktorá tu bola myslím vlani, sa k tomu verejne priznali.

brendaa
27. okt 2025
@10zabka

@trikolina to áno, ale predsa 🙂 Mňa to neprekvapuje. Všetci známi, ktorým posielam maily, majú portál gmail. Sama som mala azet, centrum aj zoznam, všetky som zrušila. Tipujem, že najviac súťažiacich bolo práve z tohto portálu a viem aj to, že mnohí súťažili z viacerých adries, nielen z jednej (jedna súťažiaca dokonca z deviatich). V inej debate, ktorá tu bola myslím vlani, sa k tomu verejne priznali.

@10zabka uff to fakt, duplicitné🙈🙊🫣🤔?

milos123456
27. okt 2025

Tak mozno nabuduce 😊

martinkatinka
27. okt 2025

A kde su vyhercovia?

milos123456
Autor odpoveď zmazal
milos123456
27. okt 2025
@martinkatinka

A kde su vyhercovia?

10zabka
27. okt 2025
@brendaa

@10zabka uff to fakt, duplicitné🙈🙊🫣🤔?

@brendaa mňa to tiež nemilo prekvapilo...

martinkatinka
27. okt 2025

@milos123456 dik, uz googlim, na stranke som nenasla, uz mam.. Dakujem.

aliziana
27. okt 2025
@trikolina

@trikolina no vidíš, ja mám gmail a aj tak nič... 😉

lucinkak
27. okt 2025
@patka06

@patka06 nie, zatiaľ nikdy som nevyhrala s Martinusom a hrám vždy tieto putovania a podobne. Treba skúšať šťastie ďalej 😊, mne sa tá hra aj tak páči.

95katarina98
2. nov 2025

Ahojte. Vie mi niekto poslať vsetky spravne odpovede do spravy prosim? Alebo su niekde?

anonym_585d4f
2. nov 2025
@95katarina98

Ahojte. Vie mi niekto poslať vsetky spravne odpovede do spravy prosim? Alebo su niekde?

@95katarina98 sutaz skoncila

Strana
z23