Odkiaľ kupujete e-knihy za výhodné ceny?
Dobrý večer, máte tipy odkiaľ kupovať e-knihy za dobré ceny?
@mamamasama z martinusu som vzdy kupovala papierove knihy, aj ked boli asi najdrahsie na trhu, ale stretla som sa s tym, ze na inych eshopoch su lacnejsie, napr megaknihy, gorila a pod. Preto hladam nejaku obdobu len s e-knihami.
ja tiez z martinusu, aj ked su mega drahe. niektore mam z grada, dobrovodsky. je to strasny rozdiel papierova niekedy stoji o 2 eur viac ako ekniha, a v anglictine stoja 2-3 eura
Knihy Dobrovský máva dobré akcie aj na e-knihy. Treba len sledovať. Niektoré menšie vydavateľstvá majú aj e-shopy, napríklad Georgepublishing, tam si zvyknem kupovať, ale tam kúpiš len to čo vyšlo pod nimi... Neviem o tom, že by bolo nejaké online kníhkupectvo zamerané len na e-knihy , ale možno niekto poradí. Martinus má také bežné ceny, (= vysoké) , ale ak nikde nezoženiem lacnejšie tak kúpim tam, za mňa majú najprehľadnejší systém.
@ayato ano, kvoli tomu som si kupovala aj papierove knihy od nich, lebo zboznujem ich system, prehladnost, vsetko. Robim si u nich wishlisty a knihy si triedim, odklikavam, samozrejme recenzie, pre mna top eshop aj kamenna predajna. Nechcem aby to bolo pre mna likvidacne vzhladom na frekvenciu nakupov… pozriem dobrovodsky, s tym nemam skusenost.
eknihy stoja vacsinou vsade rovnako, iba, ak je nejaka akcia, tak su lacnejsie
@elianto_01 sú tie ceny katastrofa 🥲. Pri papierových výhoda, že kúpiš aj z bazára . Prípadne mi ešte napadlo, že sú aj knižnice, ktoré požičiavajú e-knihy, ale na to treba mať aj čítačku prispôsobenú. Ja mám úplne najzákladnejší model,takže len kupujem.
Eknihy su skoro take drahe ako klasicke. Cize financna uspora ziadna alebo minimalna. Nepoznam ziadny eshop, kde by boli iba eknihy a lacne.
Ja odporucam online kniznicu - Knihznica.sk - papierove knihy za zlomok ceny, v Ba sa daku vyzdvihnut na pobocke a po slovensku posielaju cez packetu. Ja teda citam 4-5 knih mesacne a veru toto mi zachranilo penazenku😄
@elianto_01 suhlas s @ayato na knihydobrovsky.cz nakupujem e-knihy aj ja casto..ked mavaju akcie ako "blackfriday", daju sa tam zohnat aktualne knihy od 49 ceskych korun, celkom dost ich maju aj zdarma..a ked si pocas mesiaca od nich nieco kupis, poslu jednu e-knihu zdarma..
@ayato rozmyslala som aj nad zapoziciavanim si, ale to by som musela mat druhu citacku a ked som si studovala vypozicne podmienky v nasej kniznici tak je to obmedzene aj casovo aj ba pocet knih a neviem ci by som to stihla precitar v danom case, je tam tusim 30 dni, uz si nepamatam, ale boli podmienky na fyzicke vypozicky, ale viem, ze sa to dalo predlzovat. Radsej by som si to zakupila a citala v tempe ake si zvolim ja. Mam doma male dieta a nie je to take idealne ako bez neho, nie vzdy sa mi da alebo mam ine povinnosti ked mam volny cas, takze je to pre mna svojim sposobom limitujuce a nechcem sa na to orientovat.
@ayato ale bola to jedna z moznosti, tiez poziciavaju cez palmknihy, cenovo neviem ako to je, k tejto informacii som sa nedopatrala. Ale chcela by som take, co si zakupim a v pripade potreby a chcenia sa k tym kniham viem vratit. 😊
@lula3108 super, dakujem pozriem. 😊 ja mam pbdobia ze citam ako blazon a potom utlm. 😅 ako cas dopraje
@elianto_01 https://www.databazeknih.cz/eknihy-zdarma-ke-st... tu sú nejaké zdarma
@popocathepetl dakujem pozriem 🙂
Ahojte, objavila som stránku: https://oceanofpdf.com/
Knihy sú tam zdarma v rôznych jazykoch a čo to sa tam nájde aj v CZ a SK jazyku. Skúste pozrieť 🙂

Martinus