icon

Oneskorenie dodania knihy z Megaknihy

13. júl 2025

Ahojte máte skúsenosti objednávku som robila 8.7. a doteraz mi nic neprišlo kniha bola a je stále na sklade to vážne tak dlho trvá , keď som tam písala že objednávku budú spracovávať ,mala to prísť už v piatok minulý . Oplatí sa vôbec čakať príde do piatku to fakt potrebujem a bude tovar v poriadku máte nejaké skúsenosti prosím ďakujem

unicornlady
13. júl 2025

https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/skusenosti-s-dodanim-z-megaknihy-sk/

https://www.modrykonik.sk/forum/vsetko-o-knihach/skusenosti-s-nakupom-cez-stranku-megaknihy/

aj viac diskusií nájdeš

ja som sa naučila objednávať z preskoly.sk
Skús na Megaknihy zavolať. Niekedy sa tam dlhšie čaká.

sisa_s
13. júl 2025

Z megaknihy preto neobjednavam..je nonsens, aby som 3 tyzdne cakala na 1 knihu, radsej si zaplatim viac a kupujem na martinuse... 2x som skusila a cakala som 2t a 3t dokonca...

autor
13. júl 2025
@sisa_s

Z megaknihy preto neobjednavam..je nonsens, aby som 3 tyzdne cakala na 1 knihu, radsej si zaplatim viac a kupujem na martinuse... 2x som skusila a cakala som 2t a 3t dokonca...

@sisa_s a zrušiť to mám ako ešte som neplatila či len napíšem na email poradís mi prosím ?

deedol
13. júl 2025

vzdy po tyzdni sa ozvem a pytam sa kde je objednavka a potom to uz ide, ale inak to trva. skus im napisat/zavolat, ze ak to nebude napr. do stredy, tak to zrusis, nech si trocha svihnu

autor
13. júl 2025
@deedol

vzdy po tyzdni sa ozvem a pytam sa kde je objednavka a potom to uz ide, ale inak to trva. skus im napisat/zavolat, ze ak to nebude napr. do stredy, tak to zrusis, nech si trocha svihnu

@deedol ja som im už písala pani mi napísala v piatok to pošlú minulý piatok ale podľa sledovania zásielky to pravda nieje a ja tu knižku potrebujem do piatku teda

lubmar
13. júl 2025

Prave preto som uz odtial prestala objednavat, a pritom som roky objednavala len od nich, priserne dlha doba dodania,a aj u knih,ktore maju skladom.

anonym_8ec47b
13. júl 2025

Objednaj inde a napíš im, že objednávku rušíš, ak to aj tak odošlú- nepreber. Mne od nich išiel balík 22 dní 🙃. Veci , ktoré mali na sklade. Po odoslaní balíka to prišlo do dvoch dní. Neviem aký dôvod majú pre tak dlhú dobu dodania.

unicornlady
13. júl 2025

@lubmar Mne sa napr. aj stalo, že tie knihy boli akoby od lepidla (že na tom bola nejaká nálepka, a zostalo z nej lepidlo) a stalo sa mi to viackrát, a ako tam niekedy netuším, aké prirážky tam dodatočne dajú, tak na stránke preskoly.sk ma to vyjde lacnejšie

kaca222
13. júl 2025

Ja z megakníh objednávam často, majú najlepšie ceny. Ale vždy rátam s dlhým dodaním v týždňoch, je to daň za to, že ušetrím peniaze 😀 raz mi knihu doručovali 5 týždňov.

isis234
13. júl 2025

Napíš im mail, i zavolaj, nech ti potvrdia obratom, že posielajú zajtra knihu. Ak ju ty nedostaneš v utorok, rušíš objednávku. V Martinuse za pár dní odošlú knihy
Zároveď sa spýtaj v Martinuse, za aký čas ti pošlú danú knihu

kaca222
13. júl 2025
@isis234

Napíš im mail, i zavolaj, nech ti potvrdia obratom, že posielajú zajtra knihu. Ak ju ty nedostaneš v utorok, rušíš objednávku. V Martinuse za pár dní odošlú knihy
Zároveď sa spýtaj v Martinuse, za aký čas ti pošlú danú knihu

@isis234 len ceny Martinusu a Megakníh sú diametrálne odlišné 🙂

vlucifuk
13. júl 2025

Aj mne sa stalo, že knihy boli na sklade. Dva týždne sa nič nedialo, tak som tam písala. Zistili, že knihy nie sú, tak mi vrátili peniaze. Ale nezanevrela som na nich. Ak ušetrím na objednávke aj 20€ oproti Martinusu, oplatí sa mi počkať. Ja si myslím, že do piatku ti to príde. Držím.palce.

biba_18
13. júl 2025

je to kniha ktorú tak nevyhnutne potrebuješ hneď?

deedol
13. júl 2025
@anonym_autor

@deedol ja som im už písala pani mi napísala v piatok to pošlú minulý piatok ale podľa sledovania zásielky to pravda nieje a ja tu knižku potrebujem do piatku teda

@anonym_autor jo pochopila som, ze uz si pisala, len radim, ze napis znova a spomen to zrusenie

bashka80
13. júl 2025

Áno, to je u nich normálne, trvá im dva týždne, kým odošlú objednávku.

jaskolka
13. júl 2025

Ja som objednávala,bola dlhšia doba dodania vždy. Teraz už objednávam väčšinou z Restorio a Knihobotu,tam je veľmi rýchle dodanie,do týždňa vždy príde. Alebo aj Gorila má celkom rýchlo dodanie

anavixy
13. júl 2025

Ano, trva to tak dlho, este rataj tak 2 tyzdne plus (aj u veci co su na sklade, max u mna bol mesiac). Ale pride, nikdy som nemala ziaden problem s nicim, len dodanie je megadlhe - to sa tu uz riesilo viackrat.

diewcatqoo
13. júl 2025

Objednavam z megaknihy.cz a v zivote sa mi nestalo, aby som cakala dlhsie nez 3 dni.

kremlicka250
13. júl 2025

@anonym_autor objednavala som tiez 8.7 a prisli mi v piatok. Mozno tie vase naskladnili neskor a mohli odoslat az v piatok alebo este len odoslu🙂 pockajte do zajtra, ci nepride email o odoslani. Cez weekend aj tak nic nevyriesite.

deedol
13. júl 2025
@diewcatqoo

Objednavam z megaknihy.cz a v zivote sa mi nestalo, aby som cakala dlhsie nez 3 dni.

@diewcatqoo zijes v cr, takze je to ine 🙂

isis234
14. júl 2025
@kaca222

@isis234 len ceny Martinusu a Megakníh sú diametrálne odlišné 🙂

@kaca222 ano, v cenách je veľký rozdiel. Len to dlhééé čakanie...

earlgrey
14. júl 2025
@diewcatqoo

@diewcatqoo Aj ja objednávam z českej stránky na Slovensko a vždy mi všetko prišlo do 3-5 dní...dokonca keď urobím objednávku, v ten deň mi príde email, že bolo zabalené a odovzdané dopravcovi...🤷‍♀️