Oplatí sa posielať knihy cez Knihovrátok?
Ahojte. Posielali ste knihy do Martinusu cez knihovratok? Oplatilo sa?
áno, super služba
Ja na ňom fungujem už vyše roka.
Najprv som predala tie, čo mi doma stáli a už som nechcela. Tak si nakúpila nové a teraz točím dookola.
Kúpim/knihovrátok/kúpim nové za poukážku.
Kamošky podobne.
Vieš si v aplikácii pozrieť, či sa ti to oplatí, rovno ti to vypíše výkupnú cenu 😊 podľa mňa super služba
Vdaka za info. Ja mam skor starsie knihy, takze skor asi knihobot.
@anjetta alebo mozes este skusit https://vykupujeme-online.sk/
@oxana386 ak boli veľmi populárne, možno ich majú veľa (aj nových a aj knihovrátkových) na sklade. Hlavne sa snažia také zobrať, čo sa ťažšie zháňajú.
A cez ten knihoboot, keď im ich pošleš, tak peniaze dostaneš, až keď sa knihy predajú? (Ešte som tam neskúšala poslať, len som kupovala z neho).
@vkatush áno, až keď knihy niekto kúpi. Ja som bola trochu skepická, lebo som sa dlho nevedela zorientovať v tom, ako sa tam zakladá účet, po akej dobe posielajú peniaze a tak. Ale môžem povedať, že som spokojná. Získala som celkom slušnú sumu za každú knihu a určite je to lepšie, akoby mi mali knižky ležať doma.
Ja som davala vykupovat a styri mi vratili. Pritom knihy boli v dobrom stave, len zazltnute strany, kedze to boli starsie vydania. Netusim, ako to pozeraju, lebo na aj knihy z knihovratku, ktore som kupovala, boli zle ohodnotene. Jedna vraj mierne opotrebovana bola vo fantastickom stave a druha detska vraj bezchybna bola popisana pastelkou na vsetkych stranach.
Moja skúsenosť Knihovratkom je negatívna. Vykúpili mi dve knihy za 1 euro a za knihu, ktorá mala byť vykúpená viac ako za 4 eura napísali, že im prišla špinavá. Kniha bola len rýchlo prečítana ako nová, vhodná hneď do kníhkupectva bola odovzdaná predavačke v kníhkupectve Martinus. Určite už knihovratok nevyužijem. Veľmi divne praktiky Martinus. Knihu mohli predať ako novú, napíšu, že je špinavá a nechcú ju vrátiť.
Moja skúsenosť Knihovratkom je negatívna. Vykúpili mi dve knihy za 1 euro a za knihu, ktorá mala byť vykúpená viac ako za 4 eura napísali, že im prišla špinavá. Kniha bola len rýchlo prečítana ako nová, vhodná hneď do kníhkupectva bola odovzdaná predavačke v kníhkupectve Martinus. Určite už knihovratok nevyužijem. Veľmi divne praktiky Martinus. Knihu mohli predať ako novú, napíšu, že je špinavá a nechcú ju vrátiť.
@ivkazvzapad ja mám tiež zlé skúsenosti. A dávajú veľmi nízke ceny oproti tomu, čo to bolo v minulosti. Mne vykúpili knihu za 18€ v top stave, ale je medicínska, bola vypredaná a teraz ju predávajú za 79€ 🤦🏻♀️ pre zmenu, kúpila som od nich dlho zháňanú knihu, všade roky vypredaná, za 44€ ako mierne opotrebovaná. Kniha mi prišla a je ako nová (ten, čo ju dával do knihovrátka, mohlo ho aj vykotiť keď to takto zaradili). Inak moje knihy čo mám, ponúkajú mi max 3€, ale ako čítanú vo výbornom stave predávajú za 15€ 🤦🏻♀️

@anjetta za mna ano, zbavila som sa knih co by som uz nechytila do ruk, niektore aj lepsie ocenene boli (take odbornejsie) a z poukazok kupila nove