Pomohol niekomu Petr Casanova?
Dobry den, pomohol niekomu Petr Casanova?
Nikomu
@anonym_4a0397 a to vies odkiaľ?
Mne pomohli jeho knihy, myslienky. Sledovala som ho jedneho casu, aj zive vysielania. Ale len co bolo dostupne free, neplatila som za to.
@janaspa kamarátke istý čas pred rokom áno a veľmi.
Mne pomohli jeho knihy, myslienky. Sledovala som ho jedneho casu, aj zive vysielania. Ale len co bolo dostupne free, neplatila som za to.
@anonym_da451f mozem vediet v akej oblasti?
@anonym_b59f66 mozem vediet v akej oblasti?
@janaspa v toxickom vztahu, manipulacia, ale aj pri poznani a nastaveni svojich hranic
Ja som ho v minulosti čítala vela a v ťažkých chvílach mi dal vela. Hlavne ked som bola v toxickom prostredi a nemala som nikoho normalneho okolo seba.
Petra Casanovu som kedysi dost pocuvala, aj jednu jeho knihu mam.
v tazkom období som natrafila na jeho knihy a pomohlo mi to preklenut ,nakopnut a zlepsit vnimanie samej seba. velmi ludsky napisane a pekne sa to cita.
@anonym_b59f66 mozem vediet v akej oblasti?
@janaspa toxický vzťah s narcistom, ako sa od neho odpútať... Ona s nim mala online sedenie aj mailom komunikovali
@anonym_da451f skúšali ste ho aj priamo oslovit? Ake konkretne knohy? Ma ich veľa.
@janaspa nie neoslovila som ho, knizky som mala “cítit rozumem, myslet srdcem” a “příběh duše - 100 nejkratších cest k sobě” (nie som si istá či sa to presne tak volalo)

Nikomu