icon

Pomohol niekomu Petr Casanova?

janaspa
Včera o 12:31

Dobry den, pomohol niekomu Petr Casanova?

anonym_4a0397
Včera o 13:15

Nikomu

anonym_93d810
Včera o 13:18
@anonym_4a0397

Nikomu

@anonym_4a0397 a to vies odkiaľ?

anonym_da451f
Včera o 13:26

Mne pomohli jeho knihy, myslienky. Sledovala som ho jedneho casu, aj zive vysielania. Ale len co bolo dostupne free, neplatila som za to.

anonym_b59f66
Včera o 13:52

@janaspa kamarátke istý čas pred rokom áno a veľmi.

janaspa
autor
Včera o 13:53
@anonym_da451f

Mne pomohli jeho knihy, myslienky. Sledovala som ho jedneho casu, aj zive vysielania. Ale len co bolo dostupne free, neplatila som za to.

@anonym_da451f mozem vediet v akej oblasti?

janaspa
autor
Včera o 13:53
@anonym_b59f66

@janaspa kamarátke istý čas pred rokom áno a veľmi.

@anonym_b59f66 mozem vediet v akej oblasti?

anonym_da451f
Včera o 15:57
@janaspa

@janaspa v toxickom vztahu, manipulacia, ale aj pri poznani a nastaveni svojich hranic

yoginka231
Včera o 18:05

Ja som ho v minulosti čítala vela a v ťažkých chvílach mi dal vela. Hlavne ked som bola v toxickom prostredi a nemala som nikoho normalneho okolo seba.

janaspa
autor
Včera o 18:13
@anonym_da451f

@janaspa v toxickom vztahu, manipulacia, ale aj pri poznani a nastaveni svojich hranic

@anonym_da451f skúšali ste ho aj priamo oslovit? Ake konkretne knohy? Ma ich veľa.

grof_monte_christo
Včera o 18:49

Petra Casanovu som kedysi dost pocuvala, aj jednu jeho knihu mam.

althejka
Včera o 19:06

v tazkom období som natrafila na jeho knihy a pomohlo mi to preklenut ,nakopnut a zlepsit vnimanie samej seba. velmi ludsky napisane a pekne sa to cita.

anonym_b59f66
Včera o 20:58
@janaspa

@janaspa toxický vzťah s narcistom, ako sa od neho odpútať... Ona s nim mala online sedenie aj mailom komunikovali

anonym_da451f
Dnes o 07:25
@janaspa

@anonym_da451f skúšali ste ho aj priamo oslovit? Ake konkretne knohy? Ma ich veľa.

@janaspa nie neoslovila som ho, knizky som mala “cítit rozumem, myslet srdcem” a “příběh duše - 100 nejkratších cest k sobě” (nie som si istá či sa to presne tak volalo)