icon

Skúsenosti s čítačkami Amazon Kindle Paperwhite a Pocketbook Era

alimar749
5. jan 2024

Ahojte .. chcem sa opýtať akú máte skúsenosť s čítačkami značky Amazon kindle paperwhite 5 a Pocketbook era 700. Neviem sa rozhodnúť preto ma zaujímajú vaše osobné skúsenosti plus a minus oboch.
Ďakujem 😊

Strana
z2
adri266
5. jan 2024

@alimar749 https://www.modrykonik.sk/group/1935/ Tu je link a nazov Vsetko o knihach

blumie
5. jan 2024

@vroni presne som to chcela pisat. Aj rozosielali mail, ze mobi nepodporuju iba epub co je klascka e-kniha.
@autor Ja mam tiez Paperwhite 4, pripojenie na net (super, kedze z casu na cas treba aj slovnik), prepojenie so strankami o knihach ako je goodreads a podsvietenie na citanie v tme. Ja vyuzivam aj zvyraznovanie textov, pripadne poznamky. Do knihy papierovej by som nikdy nepisala, to povazujem za barbarstvo 😄. Mam uz druhy kindle.
Kamoska mala pocketbook a predala, vraj jej vadilo ako preblikava. Osobnu skusenost nemam. 🤷🏼‍♀️

canany
5. jan 2024

@alimar749 synovi tieto vianoce doniesol Jezisko citacku Onyx a prave preto bola vybrana, ako uz bolo spomenute, ze fici na androide a mozem tam stiahnut software palmknihy a poziciavat eknihy z kniznice. Nevyhrala som.loteriu, aby som synovi nakupovala knizky. On to cita ako na beziacom pase. Na mobile sa to zle cita a citacka ma e-ink. Martinus ma v ponuke pdf verzie knih a tie tam idu v pohode. Vyberala som tiez medzi pocketbookom, skoda len, ze tam sa nedal stiahnut ten soft, ibak by vyhrala.

vroni
5. jan 2024

@adri266, áno, mám aktualizovanú. Už sa vidím, ako sa v tom rypem, nasadila si mi chrobaka do hlavy 🙇🏼‍♀️

vroni
5. jan 2024

@smajliica, ja mám Prime, takže priamo cez Amazon. Uznávam, že v slovenčine a češtine sú taký fascinujúci výber nemajú.

milanemila
5. jan 2024

@alimar749 ja mam tiez kindle a aj muz uz druhu. Knihy si kupujem napr cez martinus a priamo posielam do citacky, pripojis ju na wifi a nepotrebujes kabel ani nic 🤷🏼‍♀️

sassenka
14. aug 2024

Ahojte, tiez momentalne rozmyslam nad citackou knih, ale chcela by som bez podsvietenia, aby tak neskodila ociam. Ako som teraz pozerala moznosti, bez podsvietenia som moc nenasla. Je mozne podsvietenie uplne vypnut a zapnut len v pripade potreby? Celkom sa mi paci PocketBook 618 basic lux 4

boboska9
16. nov 2024

Ahojte, chcem dcére na Vianoce kúpiť, ešte s tým nemáme skúsenosti, veľmi by mi pomohlo nejaký konkrétny typ aký pozerať, s akou pamäťou

Strana
z2