icon

Skúsenosti s nákupom cez stránku Megaknihy?

27. jan 2025

Prosím vás nakupujete cez tuto stranku megaknihy?
Ja som práve spravila objednávku ale asi posledná.
Ukazuje mi rôzne ceny na ten istý produkt na stránke maju jednu cenu a ked pozriem cez google tsk tsm je zas ina cena. A tak isto ked som šla platiť tak v kosiku cena 22,65 a stiahlo mi c z 26e 😑 prikladám aj fotky niektorých vecí...
Nakupovali ste cez nich?
Ďakujem

Skúsenosti s nákupom cez stránku Megaknihy?Skúsenosti s nákupom cez stránku Megaknihy?Skúsenosti s nákupom cez stránku Megaknihy?Skúsenosti s nákupom cez stránku Megaknihy?
Strana
z2
sandyka90
27. jan 2025

Megaknihy aj najlacnejšieknihy stránky - dobré skúsenosti

angeli121212
27. jan 2025

Ja odtiaľ objednávam nie len knihy ale aj hračky a kadejaky doplnkový sortiment, ktorého tam majú požehnane

natyy123
27. jan 2025

Objednávala som už knižky viac krát a iba som spokojná žiadne problémy ani nič takže odporúčam

nyphadora
27. jan 2025

Knihy iba cez pre skoly, na megaknihach ta cena vzdy skace.

lejduska
27. jan 2025

Mala som od nich par objednávok, vždy dobrá cena aj dobre poštovné a rýchle dodanie

fliacik
27. jan 2025

Ale inak, trošku mimo tému, ale nechápem jednej veci. Dlhodobo nestíhajú,nedodržiavajú lehoty na expedíciu, tovar posielajú ľuďom neskoro...ale na druhej strane neustále rozširujú sortiment úplne nelogicky spôsobom. Rozhodne by ma nikdy nenapadlo ísť na stránku kníhkupectva hľadať ľadové korčule...

ninan2
28. jan 2025

Ja odporúčam preskoly.sk, majú jedny z najnižších cien a knihy aj veľmi rýchlo expedujú. Nakupujem tam už roky, aj celé naše okolie, nakoľko jedno ich výdajné miesto majú priamo na našom sídlisku :D Aj teraz mam u nich v košíku nejaké knihy, na výdaj budú najneskôr do piatku, takže super.

jeanne14
28. jan 2025

Nakupujem od nich často, trosku dlhšie dodanie, keď to trvá dlhšie ako dva týždne vždy im napíšem mail a balík hneď pošlú

petracandle
28. jan 2025

Milujem odtiaľ nakupovať - naposledy kniha na Martinuse 22 eur a tam za 11!!
Ale musíš si dat pozor:
1.cez Google majú nižšie ceny ako vyhľadávanie priamo na stránke
2.pri poštovnom máš automaticky zakliknutu dobierku a poistenie (vieš to odkliknúť)
3.nie je to spoľahlivé kníhkupectvo čo sa týka dodania..niekedy expedujú ihneď (a za cca 2 dní máš tovar) ale niekedy proste čakáš aj mesiac 😃 vieš to rozlíšiť pri "skladom". Ak nie je "skladom" tak je to doslova ruleta kedy ti príde tovar 😃 ale mne to nevadí. Za tú obrovskú finančnú úsporu sa mi to oplatí

barbara9456
28. jan 2025

Veľmi často odtiaľ objednávam od kníh až po chovateľské potreby 😀 Ja som spokojná

majka2959
28. jan 2025

Kedysi som od nich objednávala, bolo to v poriadku. Naposledy pri sledovaní zásielky knihy vraj boli poslané, ale nič neprišlo. Komunikácia hrozná, nakoniec som si to musela vykomunikovať sama s prepravnou spoločnosťou, knihy tam vôbec neboli odovzdané. Objednávku som preto chcela zrušiť, ale nedalo sa. Nakoniec mi knihy prišli po 2 mesiacoch. Žiadne ospravedlnenie, nič. Skončila som s nimi. Najlepšie sú Pre školy, Gorila, Panta Rhei... a bazáre, Čarovná polička.

damira90
29. jan 2025

Padla ti akcia asi . Priklad na ten den co ti stala pisanka 15 eur priklad - tak padla akcia stiahlo ti do normalenej ceny ( alebo treba odkliknut poistenie zabalenie nieco take) alebo dobierka a cakala si to zdarma dovoz.

karolinakr
31. jan 2025

jáj o tomto by som ti mohla pisať slohy- na heureke maju najnižšiu cenu vždy, objednam a pride ma faktura o 6€ vyššie..tak som sa pýtala, že čo? nejake balné a prirážky, tak som to zrušila, druhý krát ten istý scenár a do tretice som zablokovala ich email..

karolinakr
31. jan 2025

takto strácajú zákazníkov, vidím, že aj ty si s nimi skončila
potrebujem pevnu cenu povedat, predtym, nez sa rozhodnem, nie priražky, balne, tringelty pre baliča, podpora Afriky a neviem čo si tam nasčítajú, že na koniec platiš viac ako inde

karolinakr
31. jan 2025

No toto balne a ochrana zasielky je vždy plus 2 + 2

milanemila
31. jan 2025

Nakupujem od nich relativne casto, okrem knih aj hracky. Ano toto je normalny marketingovy mastroj, ked si googlis polozku maju tam nizsiu cenu aby si klikla prave na ich eshop. Kludne si vsetko co chces kupit takto “vygoogli” a nahadz do kosika (polozky v kosiku si stranka pamata aj ked sa vratis spat na google). Nie je to uplne standardne pouzivane, ale viac stranok to takto ma.
Co sa tyka tej inej ceny, neprehliadla si nahodou postovne? 🤷🏼‍♀️
Nemala som s nimi nikdy problem ani s dorucenim ani so samotnym tovarom.

labky613
30. mar 2025

Objednávka prišla až po 2, skoro 3 týždňoch, inak fajn...

janin26
3. jún 2025

ja som zrovna včera kúpila a už nebudem ... plus 4 e narátali mi poistenie /to mi vedeli stornovať / , ale balné za 2 e - asi krásny baliaci papier :D , to sa nedá ani stornovať ,ale ani ma neupozornili / .

Strana
z2