Skúsenosti s publikáciou Rodičovský manuál od Vanesy Legát
Zdravím, máte prosím vás skúsenosť s publikáciou Rodičovský manuál: Čo presne povedať v náročných situáciách s deťmi od autorky Vanesy Legát? Máte ho niekto v pdf?
@anonym_autor bože táto baba a jej muz novodobi záchrancovia ľudských duši
@minenkaa spasitelia neba i zeme 🙈.
@minenkaa vždy lepšie ako tvoje primitívne komentáre na Mk
Tie vaše manuály ...
@anonym_0a06c2 urcite nie lebo ona s mužom sa hrajú na niečo čo niesu a robia niečo čo nemajú ani vyštudované a zahrávajú sa s ludmi a ja sa len bavím
@minenkaa fiiha myslela som,že je psychológ. A netuším čomu sa venuje ona
@minenkaa fiiha myslela som,že je psychológ. A netuším čomu sa venuje ona
@lenkasarka ona donedávna predávala šperky
@lenkasarka ona donedávna predávala šperky
@minenkaa na ig si ho rada pozriem a prečítam čo píše,ale naňu som neklikla. Zvedavosť mi nedá idem pozrieť
@minenkaa na ig si ho rada pozriem a prečítam čo píše,ale naňu som neklikla. Zvedavosť mi nedá idem pozrieť
@lenkasarka nie, nie je psycholog, minule bol clanok tusim na dennik n o podobnych biznisoch, ktore stavaju na tychto praktikach ako oni, ale nemaju na to vzdelanie ako psycholog.
@lenkasarka nie, nie je psycholog, minule bol clanok tusim na dennik n o podobnych biznisoch, ktore stavaju na tychto praktikach ako oni, ale nemaju na to vzdelanie ako psycholog.
@anonym_7cf037 netušila som to. Taký pohodový chlapík mi pripadá. Teraz som pozrela na jeho manželku a tá namňa pôsobí presne naopak. Ale to je len moj názor
@anonym_0a06c2 urcite nie lebo ona s mužom sa hrajú na niečo čo niesu a robia niečo čo nemajú ani vyštudované a zahrávajú sa s ludmi a ja sa len bavím
@minenkaa to bolo myslené ironicky 🙂
@anonym_a079e5 ja som to určite ironicky nemyslela
@minenkaa ja píšem o mojej odpovedi
@really8 čo mi ušlo? 😀
@really8 čo mi ušlo? 😀
@lenkasarka nic. Niekto nahana priplatky za mazanie. Minenka sa opytala o aky nick ide a kto je joza. Nic viac.
@lenkasarka nic. Niekto nahana priplatky za mazanie. Minenka sa opytala o aky nick ide a kto je joza. Nic viac.
@really8 jaj takto. Snáď si si dostatocne vysvetlila kto to je 😁.
@really8 jaj takto. Snáď si si dostatocne vysvetlila kto to je 😁.
@lenkasarka vidis ze dost dobre a dost presne ked to vsetko pomazali😂
Zas reklama?
Toto som nepochopila čo zas múdre hlavy z MK riešia a prečo mažú,nič zle a urážlivé sa tu neriešilo
MK prosim vysvetlenie,či si zas niekto z vás riesi svoje ego ,ako vždy
Toto som nepochopila čo zas múdre hlavy z MK riešia a prečo mažú,nič zle a urážlivé sa tu neriešilo
MK prosim vysvetlenie,či si zas niekto z vás riesi svoje ego ,ako vždy
@minenkaa no veru. Ja som bola označená tou devou v rôznych diskusiách najprv pod jej nickom potom pod anonymom . 🤣 ja som len odpovedala a vraj to nie je v poriadku.
@anonym_autor