Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
Dnes zase na prvú supu 👍
Dnes veľmi ľahké, stačí krstné meno
Tak toto je prvý deň, kedy sa FAKT že absolútne nechytám... ani podľa indícií, ani podľa toho, čo píšete tu, dokonca ani netuším, čo googliť...
Nevadí ešte čakám na ďalšie indície a večer sa možno pohnem ďalej alebo budem prosiť konkrétne meno do IP...
lebo toto je ešte ďalej odo mňa ako včerajší "draci"...
@magimary taka kontroverzna kniha, bud ju niekto miloval, alebo neznasal.. naivka a miionar.
Film otras podla mna :DD
@simca06022011 tak toto by mi podľa indícií (naivka a milionár) sadlo na Pretty Woman 😀
a to asi kniha ani nie je... 😀
@simca06022011 áno súhlasím, knihy sa dali, film otras
@magimary herečka v hlavnej úlohe sa volá ako štát v USA 🙂 a je to aktuálne partnerka lídra Coldplay a to som už ozaj moc pomohla 😉
@magimary no ale nie je ot kontroverzny roman.. a musia ti sediet aj indicie, predpokladam ze v pretty woman, ziadne retaze neboli :DD ani horuuuca tuzba :D
@simca06022011 jasné že boli, šak v tej vani retiazka držala štupel 😂
@simca06022011 tak ani tu ešte reťaze nevidím (možno zle pozerám) a túžba určite bola aj tam... myslím... (možno iná, ale bola)...
ale odpoveď teda už mám...😉
Dievčatá ja som dnes stratená. Na prvýkrát mi napadol ten román s dvojciferným číslom, dala som ju ako hlavnú hrdinku....a neberie mi to. Skúsila som aj jeho a stále nič. Tak som došla sem ale vaše nápovedy ma stále navádzajú len na tento román 🤷♀️
@kessinka ano je to tak, pises spravne meno? Radsej vygoogeluj.
@chrustik2211 čerpala som priamo z martinusu, lebo som si na neho nevedela spomenúť (vedela som len názov knihy nie hrdinky)...skúsim teda ešte nejaké iné variácie, ďakujem
@kessinka ja som to ani necitala a ani nevidela v tv ale napadol ma nazov filmu hned. Tak som hodila do googelu a nasla meno a hned ho zobralo.
No ja neviem, myslim ze je to z knihy "Cislo odtienov nejakej farby" ci nie? Poa googla by to mala byt A.S. alebo Ch.G.
Ci nie? Lebo inak neviem co a tie dve mena mi to neberie
dneska to mali teda odflaknute, staci jedno pismeno navyse a uz to nebralo.. pritom, co som nasla, je to meno uvedene s dvoma s.. keby sa sem nekuknem, tak rozmyslam doteraz nad inou knihou
lexi91 priezvisko je ako americká spisovateľka, známa najmä svojimi romantickými románmi štýl a krstné meno je zo Zeleného domu je prvý román kanadskej spisovateľky Lucy Maud Montgomeryovej
Aaaa konečne klasika, ktorú by som odporučila do každej knižnice ❤

tak dnes mi stačili indície a hneď mi svitlo. Dnešok vybavený