Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
baby pls napíšte mi do IP presne meno lebo mne ho nechce zobrať ani anglicky ani slovensky
Dnes asi najľahšie "hľadanie",
hoci knihu som nikdy nečítala (hoc mamina ju asi aj mala v knižnici), ale film som v minulosti zahliadla.
...
Aj mi bude ľúto, že súťaž už je na konci...
No tak dnes to nie je moja šálka kávy. Žáner mimo mňa. Prosím o ďalšie nakopnutie.
Baby ja dnes tiez nic. Ani obraz ani zvuk 🙈
Odpoved mám, podľa spisovateľky a pomôcok jasne.
Ale viete mi vysvetlit, ako s ňou súvisí kniha Epidémie v dejinách?
Nespomínam si, že by v knihe riešili nejakú chorobu.
@ana82 vdaka za pomoc 🙂 super napoveda
Čaute baby včera mi poslali ďalšiu poukážku. Tento krát 15€ . Ešte som neminula tie dve 25€ a neviem aké knihy si mám kúpiť. Prosím bola by som rada keby ste by mi dačo dobré odporučili . Ďakujem ♥️♥️♥️😘👍
@sexymommy420 ja by som ti odporučila aby si mi tie poukážky dala
@sexymommy420 a aky zaner ta zaujima? 🙂
@zuzuliennka1 mám rada záhadné a dobrodružné knihy
@sexymommy420 fíha, ty provokatér. 🙂 Máš ale asi šťastie, lebo veď za tajný bonus sa dostáva jedna poukážka 25€. To bude buď chyba v systéme alebo to máš za niečo iné.
@anastazia420 ak niečo nenájdem tak ti pošlem. Napíš mi do ip a dam ti moje číslo.❤️❤️😘👍
@andrea_82 No to asi šťastie mám 😂❤️
@sexymommy420 aha... dobre ďakujem... to som nečakala...😍😂
Čaute baby ❤️ neviete dnešní Martinus? Asi mi dnes hlava nefunguje 😂. Už som skúšala všetko a neviem na to prísť.
Ďakujem 💜💜
@sexymommy420 tak si určite neskúšala všetko 🙂 je tu toľko pomôcok, že to už fakt musíš dať 🙂
@sexymommy420 v auguste majú menovkyne meniny
@evuli1312 napíšem ti čo už som tu dala a podľa toho to musíš nájsť "pozri si kto napísal tú knihu čo je v nápovede agnes....nájdeš autorku, no a autorkina sestra napísala kniku, ktorú hľadáme, názov knihy je meno hlavnej hrdinky..."
nehnevajte sa ženy, ale už mi to príde, že snaha žiadna šak načo...
Stačí si nájsť autorku knihy agnes.. a potom si daj jej sestry a u jednej z nich nájdeš knihu ktorá ma názov meno a to je odpoveď 🙂

@pietra vedela som podľa tejto pomôcky okamžite 😊👌ďakujeme