Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@trnavacka ahoj, milujem túto knihu a keď hrdinka chodila do školy bola v nej epidémia .. jedna z mála, ktorá ju prežila..
@maminka2013 a smutné je, že sa v prípade Helen B. (ktorá zomrela v ústave na suchoty) autorka inšpirovala osudom svojej sestry...túto kapitolu vždy slzím 😔
@ana82 ďakujem veľmi pomohlo😊
ana82 vieš mi prosím poradiť už som dala všetky postavy ale ani jednu mi to nezobralo z 27.3.
@martinkakontova ide o ženskú postavu, jej "otec" zabijak priser má biele vlasy. Autor je poľský spisovateľ, séria má 7 dielov, pričom prvé dve sú zbierky poviedok a momentálne je to veľký seriálový hit na jednej veľmi známej streamovacej stanici. Meno ženskej postavy má 4 písmená.
No dnes som toho poskusala asi najviac :D bez napovedy tu by som to nedala. Toto vôbec nie je môj žáner 🥲
neznamaznama ďakujem že si mi poradila pomohla mi tvoja indícia Meno ženskej postavy má 4 písmená. podľa tohto som to uhádla a zobralo mi to správnu odpoveď
@martinkakontova super, som rada.
Čaute babizne!!! Počujte ja sa dnes moc nechytám. :( Čo má červená izba spoločné s tou knihou? 🙈
Joooj , zienky, doteraz som hadala, ale teraz mi to vobec medopina a ni pomocou googla.
konecne kniha, ktoru som citala.. asi stokrat 😀
@hanneli ja som celú knihu niekoľkokrát slzila..pre mňa je to top...kto chce vedieť o hodnotách a láske vrelo odporúčam 👍🙂
Dnes je to najvacsi bojovnik s veternymi mlynmi 😊
Tak dnes som prekvapila samu seba. Na prvy pokus som to dala....opat velmi stare dielo. Mne pomohla ta e-kniha.
Ja som skúsila asi 6 postáv a nič
Román z roku 1605 vznikol v Španielsku
@vlajocka super napoveda. Inak som len tapala ale pri tomto ma to hneď napadlo. Ďakujem 🙂
hotovo,
Tak dneska som nechápala ako som to dala za sekundu:D ale vidím, že nebude to problem pre nikoho... mne stačilo blázon, bez pšenice a hneď som vedela :D

ahojte, tiez ste ma pomylili dnes..! sestry su tri, zase take lahke to nie je ;) skusala som Burlive vysiny, Helenu Graham a vela ineho.. dnesna hrdinka je najznamejsia postava od Charlotte Bronteovej pre tie ktore este hadaju